Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία έχει πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας και αρκετά σχολεία αύριο Δευτέρα θα μείνουν κλειστά προκειμένου οι μαθητές να μην κινδυνεύσουν.

Στο Δήμο Χαλκιδεών τα σχολεία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα μείνουν κλειστά. Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, όλα

τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων».

Στην ίδια απόφαση προχώρησε και ο Δήμος Ερέτριας αποφάσισε για αύριο Δευτέρα 1/10/2018.

Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο και στο δήμο Λοκρών. «Αύριο, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Δήμο Λοκρών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί για αύριο Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.

Επίσης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) για τη Δευτέρα.

Για δύο ημέρες Δευτέρα (01/10) και την Τρίτη (02/10) θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους Κιάτου και Βέλου – Βόχας Κορινθίας.

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα και στο Δήμο Μεγαρέων. Σε έκτακτη ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία (Γυμνάσια, Λύκεια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία) και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μεγαρέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, Δευτέρα,poia, deftera