Πλήγμα στον Άρη, ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Μπρούνο Γκάμα

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη (1-0) του Άρη επί της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την Super League, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν με τραυματισμούς δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους, με τον Μπρούνο Γκάμα να έχει υποστεί, τελικά, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει έξι με οκτώ μήνες εκτός δράσης.
Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον Χαμζά Γιουνές, που υπέστη υποτροπή

σε προηγούμενο τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο.

Για τον Μπρούνο Γκάμα επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι, και η ζημιά φάνηκε μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Ο ίδιος θα αποφασίσει αν και πότε θα χειρουργηθεί, ενώ το ιατρικό επιτελείο του Άρη εκτιμά πως είναι προτιμότερο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα. Αν χειρουργηθεί, θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες και θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου.

Τέλος ο Μανώλης Σιώπης θα παραμείνει εκτός ομάδας και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα την Κυριακή (20/1) όπως προβλέπεται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Την Τρίτη (15/1) γνωρίστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο νεοαποκτηθείς Μίχαλι Κόρχουτ που μπαίνει άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλήγμα, Άρη, Μπρούνο Γκάμα,pligma, ari, brouno gkama