Πιθανόν μάνα και κόρες οι γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές στον Έβρο – Τις σκότωσαν με μουσουλμανικό τρόπο

Ο δράστης δεν έκανε προσπάθεια να τις κρύψει και οι τρεις σοροί βρίσκονταν στην άκρη του δρόμουΚαι τα τρία θύματα φορούσαν τα ρούχα τους και δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα

Σε θρίλερ εξελίσσεται το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος τριών γυναικών, δύο εκ των οποίων ανήλικες, που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με κομμένους λαιμούς στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου.

Ο δράστης δεν έκανε προσπάθεια να τις κρύψει και οι τρεις σοροί βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου. Τα δύο κοριτσάκια, 12-15 ετών και 17-20 ετών βρέθηκαν δίπλα-δίπλα, δεμένες πισθάγκωνα, τοποθετημένες στα

γόνατα να κοιτούν προς την ίδια πλευρά και με μόνα τραύματα, δύο βαθιά και θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στους λαιμούς τους.

Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε μια γυναίκα ηλικίας έως 35 ετών, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεμένη πισθάγκωνα με μέτωπο προς την ίδια πλευρά με τις ανήλικες και σφαγμένη με τον ίδιο τρόπο στον λαιμό. Οι ηλικίες τους προκύπτουν κατά προσέγγιση όπως τις είδε στο σημείο ο ιατροδικαστής, καθώς δεν έφεραν έγγραφα μαζί τους και εικάζεται πως είναι αφρασιατικής καταγωγής.

Επίσης, λόγω των ηλικιών εικάζεται πως πρόκειται για μάνα με τις δύο κόρες της, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από την εξέταση DNA που θα ακολουθήσει, αφού ήδη έχουν ληφθεί σχετικά δείγματα που θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, μαζί με τα ρούχα τους και δείγματα από τα νύχια τους, μήπως μπορέσουν να εξαχθούν και τυχόν γενετικά υλικά των εκτελεστών τους.

Και τα τρία θύματα φορούσαν τα ρούχα τους και δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα, κάτι που θα γίνει ξεκάθαρο βέβαια μετά την νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αποφασίστηκε τελικά να διενεργηθεί αύριο από τον καθηγητή κ. Παυλίδη.

Οι Αρχές θεωρούν ότι από τον τρόπο που βρέθηκαν οι τρεις σοροί ακολουθήθηκε ένα τελετουργικό εκτέλεσης που παραπέμπει σε μουσουλμανικού τύπου εκτελέσεις.

Πληροφορίες: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα