Πένθος στον ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο – «Έφυγε» στα 49 του ο Γιαλαμάς

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Γιαλαμά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (09/09) το απόγευμα σε ηλικία 49 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαλαμάς κατέρρευσε στη λεωφόρο Δημοκρατίας του Ηρακλείου, από καρδιακό επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο

Ηρακλείου.

Εκεί οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο εκλιπών έπαιξε στον ΟΦΗ για μία τετραετία (1995-1999), ενώ έπαιξε μεταξύ άλλων σε Χανιά, Πανσερραϊκό και Άγιο Νικόλαο.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον αιφνίδιο θάνατό του απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

«Ο τερματοφύλακάς μας… αιφνιδιάστηκε! Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Γιαλαμά σκορπά οδύνη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου, της Κρήτης, στην αθλητική οικογένεια όλης της Ελλάδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε.

Ο τερματοφύλακάς μας… αιφνιδιάστηκε! Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Γιαλαμά σκορπά οδύνη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου, της Κρήτης, στην αθλητική οικογένεια όλης της Ελλάδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. pic.twitter.com/MCCR8yXYAE

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 9, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα