Πένθος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – Νεκρός ο 52χρονος πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 3» έχασε τον πατέρα της. Ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ένας γείτονας τον είδε πεσμένο στο μπαλκόνι και κάλεσε την αστυνομία. Έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί και το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη νεκρός. Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δείτε τι δήλωνε όταν η κόρη του αποχώρησε

από το ριάλιτι μαγειρικής.

«Πανηγυρίσαμε και χαρήκαμε για τη χαρά της κόρης μου. Για εμάς δεν έχει καμία σημασία η πρώτη ή η δεύτερη θέση. Για εμάς είναι νικήτρια, όπως όλα τα παιδιά. Ξέρω την κόρη μου, το πείσμα και την υπομονή της. Εδώ είναι και ο αρραβωνιαστικός της κόρης μου, αλλά είναι κρυφός. Δεν θέλει να βγει στις κάμερες.

Διάβασα μερικά σχόλια. Η Σπυριδούλα είναι πολύ καλό παιδί. Όποιος γνωρίζει τη Σπυριδούλα ένα αρνητικό σχόλιο το σβήνει. Εννοείται ότι στενοχωρήθηκα όταν μιλούσαν άσχημα για το παιδί μου. Αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να την υπερασπιστώ. Η Σπυριδούλα δεν έβγαλε ποτέ αρνητικό χαρακτήρα και δεν ξέρω για ποιον λόγο σχολιαζόταν τόσο αρνητικά. Πέστε μου ένα παιδί μου ήταν εκεί μέσα και δεν ήθελε να κερδίσει;», δήλωνε στην κάμερα του «Πρωινού».

Πληροφορίες από τα taxydromos, e-thessalia

Keywords
Τυχαία Θέματα