Πένθος για Ντέμη Νικολαΐδη και Δέσποινα Βανδή – Πέθανε ο πατέρας του πρώην άσου

Βαρύ πένθος για το Ντέμη Νικολαΐδη και την Δέσποινα Βανδή, αφού ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρός της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν εδώ και μέρες.

Ο πατέρας του Ντέμη Νικολαΐδη αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο γιος του, που ήρθε από την Αθήνα. Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η νύφη του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη (6/9), στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης. Μιλάμε για το χωριό της οικογένειας Νικολαίδη. Εκεί βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη. Ο ίδιος επέστρεψε βράδυ της Τρίτης (4/9) στην Αλεξανδρούπολη και βρισκόταν δίπλα στον πατέρα του στις τελευταίες του στιγμές.

Πηγή: Evros-news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα