Πέντε τρικ για… απογειωτικό σεξ

Όσο πιο πολύ ασχολείται κάποιος με κάτι, τόσο πιο καλά το κάνει. Και αν κρίνουμε από τα όσα λένε οι επιστήμονες, το σεξ είναι κάτι που μαθαίνεται και στο οποίο μπορείτε να γίνεστε ολοένα και καλύτεροι.

Εδώ σας έχουμε πέντε μικρά τρικ για να κάνετε το σεξ απογειωτικό και… αξέχαστο:

1. Ποικιλία, αλλαγές και εκπλήξεις

Προσπαθήστε κάθε φορά να είστε διαφορετικοί. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό σε εσώρουχα, σε αξεσουάρ ή υποδυθείτε ρόλους. Ένα είναι σίγουρο: πως με τις αλλαγές θα εξιτάρετε τον σύντροφό σας ευχάριστα και θα του δώσετε… ιδέες για να μπει και εκείνος στο παιχνίδι.

2. Τα… απίθανα δεσμά

Στην κυριολεξία: Δέστε τον/την σύντροφό σας με ένα φουλάρι, μια γραβάτα, οτιδήποτε… Το θέμα είναι να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει χέρια (ίσως ούτε και πόδια). Και στη συνέχεια αρχίστε τα… βασανιστικά αγγίγματα, χωρίς όμως να κάνετε κάτι περισσότερο… Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να κάνετε τον παρτενέρ σας… τούρμπο!

3. Στάση… σταθερή

Η αλλαγή στάσεων είναι κάτι συνηθισμένο και όχι εντυπωσιακό. Το διαφορετικό ωστόσο, και παιχνιδιάρικο της υπόθεσης, είναι να προσπαθήσετε να φτάσετε στην κορύφωση χωρίς να αλλάξετε στάση. Με περισσότερα χάδια, λόγια, κινήσεις… Δοκιμάστε το. Οι ειδικοί λένε πως αξίζει τον κόπο.

4. Το… άρωμα του σεξ

Αν έχετε διαβάσει το βιβλίο “Το άρωμα” του Πάτρικ Ζίσκιντ έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε ήδη… Άλλοι έχουν το χειμερινό και το καλοκαιρινό άρωμα. Άλλοι το καθημερινό και το πιο… επίσημο. Εσείς δοκιμάστε να εποκτήσετε το άρωμα του σεξ. Διαλέξτε ένα συγκεκριμένο άρωμα το οποίο θα φοράτε μόνο όταν κάνετε σεξ. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι συνηθίζουν να συνδέουν μυρωδιές με πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις.

5. Οι αναπάντεχες δυνατότητες της… γλώσσας

Αν κρίνουμε από τα όσα λένε οι ειδικοί, τόσο σπουδαίο… όργανο είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτο. Αξιοποιήστε τη γλώσσα σας λοιπόν και από τις δύο της πλευρές. Οι ειδικοί υπόσχονται… θαύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα