Πάτρα: Γονείς πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο με ωτίτιδα και το πήραν με ιλαρά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα όταν γονείς πήγαν το 11 μηνών μωρό τους στο Νοσοκομείο με ωτίτιδα και το πήραν με ιλαρά, επειδή οι γιατροί το έβαλαν σε δωμάτιο με παιδάκι που νοσούσε.

Οι γονείς καταγγέλλουν πως το μωρό εισήλθε στο Καραμανδάνειο κατόπιν παρότρυνσης του παιδιάτρου επειδή διαγνώσθηκε με ωτίτιδα.

Οι γιατροί αποφάσισαν να βάλουν το μωρό στο ίδιο δωμάτιο με παιδί που είχε διαγνωσθεί με ιλαρά. Πανικόβλητοι οι γονείς του βρέφους

ζήτησαν να μην εισαχθεί το μωρό στον ίδιο θάλαμο, καθώς ακόμη λόγω της ηλικίας του δεν είχε εμβολιαστεί για ιλαρά. Οι γιατροί απάντησαν πως «εμείς είμαστε γιατροί και κρίνουμε που θα μπει το μωρό».

Αποτέλεσμα ήταν δύο ημέρες μετά, το μωρό να εμφανίσει υψηλό πυρετό και λίγα 24ωρα αργότερα να παραμορφωθεί από τα εξανθήματα.

Και σαν μην έφθανε αυτό, «θετική» στην ιλαρά διαγνώστηκε και η μητέρα του βρέφους, η οποία είναι έντονα προβληματισμένη καθώς έχει και ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι 4 ετών.

Το μωρό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο την τελευταία εβδομάδα και όπως καταγγέλλουν μαζί με το δικό τους το μωρό, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον άλλα τρία παιδάκια με ιλαρά τα οποία ως δια μαγείας βρίσκονταν στο Καραμανδάνειο επίσης την ίδια ημέρα που διαγνώστηκε η ιλαρά σ’ άλλο παιδί.

Πηγή: patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα