Πατήστε «idiot» στο Google και δείτε ποιος θα εμφανιστεί (εικόνα)

Έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον εαυτό του πως είναι «stable genius», ζωγραφίζοντας στα πρόσωπα αρκετών ένα ειρωνικό χαμόγελο. Ωστόσο, η Google έχει μάλλον μια τελείως διαφορετική άποψη.

Ο λόγος για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου το πρόσωπο θα αντικρίσει πλέον κάποιος, αν ψάξει τη λέξη «idiot» στο Google.

Το συγκεκριμένο

αποτέλεσμα είναι προϊόν προσπάθειας αρκετών ακτιβιστών που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς, ενώ δεν είναι το πρώτο διαδικτυακό «κόλπο» που έχει καταγραφεί στα αμερικανικά χρονικά.

Για παράδειγμα, παλαιότερα, οπαδοί του προέδρου των ΗΠΑ είχαν καταφέρει να εμφανίζεται το λογότυπο του CNN, όταν έψαχνε κάποιος στο Google τη φράση «fake news».

Αφορμή για το τρολάρισμα στον Τραμπ φέρεται να στάθηκε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στο Ελσίνκι, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε τα περί ρωσικής ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές.

Βέβαια, μία μόλις ημέρα μετά, μετά τον σάλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε μια εξόχως θεαματική… κωλοτούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα