Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα και έπιασαν… αγριόγατα (video)

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχαν ένας γιος, ο με τον πατέρα του, όταν πήγαν στη λίμνη Φλάτχεντ, στην πολιτεία Μοντάνα των ΗΠΑ, στα σύνορα με τον Καναδά για ψάρεμα.

Όταν τελικά ένιωσαν κάτι στην απόχη τους και τη σήκωσαν, δεν είδαν κάποιο… κυπρίνο όπως περίμεναν, αλλά μία.. ζωηρή και φοβισμένη αγριόγατα.

Ήταν ο πατέρας του Μπρετ, Μπομπ, ο οποίος ανάρτησε την ασυνήθιστη ψαριά του γιου του. Πατέρας και γιος προσπάθησαν να ανεβάσουν

προσεκτικά την αγριόγατα στην βάρκα τους, προκειμένου να τη σώσουν από βέβαιο πνιγμό. Το άγριο ζώο, που κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στο νερό, μεταφέρθηκε στην ξηρά και αφέθηκε ελεύθερο στην άγρια φύση.

Η αγριόγατα έδειχνε να τρέμει μέσα στην απόχη.

Είναι απορίας άξιο, πώς το αιλουροειδές κατάφερε να μείνει στην επιφάνεια του νερού και δεν πνίγηκε. Όπως εξηγεί ο ψαράς, χρειάστηκε να το σκουπίσουν και να το χαϊδέψουν όσο περισσότερο μπορούσαν την αγριόγατα, προκειμένου να καταφέρουν να τη ζεστάνουν.

Ο Μπρετ φαίνεται στο βίντεο να κρατά την απόχη με την αγριόγατα, αρχικά έξω από τη βάρκα και αν αναρωτιέται: «Γεια σου, τι είσαι αγόρι ή κορίτσι;». Το άγριο ζώο φαίνεται εμφανώς τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο από το κολύμπι.

Πηγή: Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα και έπιασαν… αγριόγατα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα