Παραπομπή Παπαγγελόπουλου: «Φωτιές» σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ από τρία άκυρα ψηφοδέλτια

Διαφοροποίηση με τρία άκυρα ψηφοδέλτια από τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ έβγαλε η μυστική ψηφοφορία αργά το βράδυ της Τετάρτης (22/07) στην Ολομέλεια της Βουλής, για την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο, γεγονός που άναψε… φωτιές στα δυο κόμματα.

Συγκεκριμένα, από τους 180 βουλευτές,

τρεις φέρονται να επέλεξαν να ψηφίσουν άκυρο και όχι υπέρ της παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραπέμπεται στο Δικαστικό Συμβούλιο για να ελέγξει την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο και για τα οκτώ αδίκηματα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι κακουργήματα και τα άλλα τέσσερα πλημμελήματα. Η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου γίνεται με 177 θετικές ψήφους για όλα τα αδικήματα.

Το ερώτημα που απασχολεί τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ είναι ποιοι μπορεί να είναι οι τρεις που διαχώρισαν τη θέση τους και δεν θέλησαν την παραπομπή Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Περισσότερα θα φανούν τις επόμενες ώρες και εάν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά δώσουν συνέχεια. 

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα