Παπούτσι κάνει… άνω – κάτω τη Nike, έφυγε ο «πάτος» και τραυματίστηκε ανερχόμενος αστέρας

Ένα παπούτσι της Nike το οποίο φορούσε ένας αστέρας του κολλεγιακού μπάσκετ σκίστηκε στη μέση, στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης του Ντιούκ με την Νορθ Καρολάινα, προκαλώντας κατακραυγή στα social media και ενώ οι ιθύνοντες της εταιρίας προσπαθούν να καταλάβουν τι έφταιξε.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον του Ντιούκ, που αναμένεται να είναι το Νο 1 στο ερχόμενο ντραφτ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει

κατεύθυνση έσκισε κυριολεκτικά το παπούτσι και υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον προπονητή του Μάικ Σιζέφσκι.

Το επίσημο Twitter handle (@DukeMBB) του Πανεπιστημίου του Ντιουκ ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (21/2) πως η αποθεραπεία του Ουίλιαμσον: «Προχωράει όπως αναμενόταν και εξετάζεται αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, μέρα με τη μέρα». Ο Ουίλιαμσον δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στη συνέχεια της αναμέτρησης με το Ντιούκ που βρίσκεται στην πρώτη θέση να χάνει με 88-72 από τη Νορθ Καρολάινα που ήταν όγδοη.

NEWS: Zion Williamson was diagnosed with a Grade 1 right knee sprain. He is progressing as expected, and his status is day-to-day. pic.twitter.com/H8YUZGnOyc

Duke Basketball (@DukeMBB) 21 Φεβρουαρίου 2019

«Προφανώς και είμαστε προβληματισμένοι και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Ζάιον» τόνισε σε ανακοίνωσή της η Nike και συνέχισε: «Η ποιότητα και οι επιδόσεις των προϊόντων μας είναι ύψιστης σημασίας. Ενώ αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, εργαζόμαστε για να προσδιορίσουμε το τι έφταιξε».

Οι μετοχές της κατασκευάστριας αθλητικών ειδών έκλεισαν με πτώση 1% την Πέμπτη, μια ημέρα μετά το περιστατικό, που μεταφράζεται σε πλήγμα περίπου 1,46 δισ. δολαρίων από την κεφαλαιοποίηση της Nike σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης.

Nike has released an official statement on @ZionW32’s sneaker blow out. pic.twitter.com/Rqs9OO6dYA

— Complex Sneakers (@ComplexSneakers) 21 Φεβρουαρίου 2019

Ο αναλυτής της Oppenheimer, Μπράιαν Νάγκελ υποστήριξε πως ήταν αισιόδοξος πως: «οποιαδήποτε μακροχρόνια ζημία στην εταιρεία και τις μετοχές της θα αποδειχθεί ελάχιστη». Ο Ουίλιαμσον φορούσε το παπούτσι «Nike PG 2.5» όταν τραυματίστηκε. Η συγκεκριμένη σειρά βγήκε στις αγορές το καλοκαίρι του 2018 και πωλείται έναντι 95 $ -105 $ στην ιστοσελίδα της Nike.

If @ZionW32 Has Worn Those Fly #DukeKicks Instead Of Those Pieces Of

Keywords
Τυχαία Θέματα