Παπαδημούλης: Τραγικό αυτογκόλ η διαγραφή Μίχαλου – Δεν λες και γουρλή τον Μητσοτάκη

«Τραγικό αυτογκόλ» της ΝΔ χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τη διαγραφή Μίχαλου καθώς τις απόψεις του συμμερίζεται και η μεγάλη πλειοψηφία του ΕΛΚ. Μάλιστα, διερωτάται δε αν θα τους διαγράψει και αυτούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτά που είπε ο Κ. Μίχαλος, αξιολογώντας θετικά την απόφαση του Eurogroup , τη συμφωνία για το Μακεδονικό

κ κατά της εκλογολογίας, τα συμμερίζεται κ η μεγάλη πλειοψηφία του ΕΛΚ. Θα τους διαγράψει κ αυτούς ο @kmitsotakis ; Ένα ακόμη τραγικό αυτογκόλ της ΝΔ:», έγραψε στο twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Αυτά που είπε ο Κ. Μίχαλος, αξιολογώντας θετικά την απόφαση του Eurogroup , τη συμφωνία για το Μακεδονικό κ κατά της εκλογολογίας, τα συμμερίζεται κ η μεγάλη πλειοψηφία του ΕΛΚ. Θα τους διαγράψει κ αυτούς ο @kmitsotakis ; Ένα ακόμη τραγικό αυτογκόλ της ΝΔ: https://t.co/gMy41fw8Bx

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 27 Ιουνίου 2018

Ωστόσο, από την αντίληψη του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου δεν ξέφυγε και το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε στη Γερμανία και η εθνική ομάδα της χώρας αποκλείστηκε με «κάτω» τα χέρια από την αδιάφορη Νότια Κορέα με 2-0.

«Μαθαίνω ότι ο @kmitsotakis είναι στο Βερολίνο κ πήγε σε μπυραρία να παρακολουθήσει τον αγώνα Γερμανία-Νότια Κορέα. Αποτέλεσμα: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 Γερμανία, έχασε με 2-0 και αποκλείστηκε από τη φάση των 16. Προφανώς σύμπτωση είναι, αλλά δεν τον λες κ μεγάλο γουρλή», έγραψε.

Μαθαίνω ότι ο @kmitsotakis είναι στο Βερολίνο κ πήγε σε μπυραρία να παρακολουθήσει τον αγώνα Γερμανία-Νότια Κορέα. Αποτέλεσμα: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 Γερμανία, έχασε με 2-0 και αποκλείστηκε από τη φάση των 16. Προφανώς σύμπτωση είναι, αλλά δεν τον λες κ μεγάλο γουρλή..

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 27 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα