Παπαδημούλης «καλεί» οικογένεια Τσίπρα για μήνυση στον Κεφαλογιάννη

Μηνύσεις και αγωγές συστήνει στην οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ως μέσο για να μπει ένα τέλος στα fake news και τις αθλιότητες περί σχέσεων με τη Χούντα.

Αναλυτικότερα, με αφορμή το θλιβερό ατόπημα του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, να παρουσιάσει τον υφυπουργό της Χούντας Διομήδη Αγγελόπουλο

ως τον… πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε στο Twitter:

«Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επιμένει να αναπαράγει ένα κραυγαλέο ψέμα για τον θανόντα πατέρα του Τσίπρα. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των δημοσιογράφων να τον συνετίσουν, εκείνος συνεχίζει απτόητος την αθλιότητά του. Απερίγραπτη ντροπή!».

«Απέναντι σε τέτοιες αθλιότητες και χυδαία ψέμματα μιας άθλιας προπαγάνδας της δεξιάς, δεν αρκούν οι καταγγελίες και η ηθική και πολιτική απομόνωση. Μηνύσεις και κυρίως αγωγές εδώ και τώρα από την οικογένεια Τσίπρα και τα χρήματα να δοθούν για κοινωνικούς σκοπούς!», συμπλήρωσε.

Απέναντι σε τέτοιες αθλιότητες και χυδαία ψέμματα μιας άθλιας προπαγάνδας της δεξιάς, δεν αρκούν οι καταγγελίες και η ηθική και πολιτική απομόνωση. Μηνύσεις και κυρίως αγωγές εδώ και τώρα από την οικογένεια Τσίπρα και τα χρήματα να δοθούν για κοινωνικούς σκοπούς!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 10 Μαΐου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαδημούλης, Τσίπρα, Κεφαλογιάννη,papadimoulis, tsipra, kefalogianni