Μαφιόζικη εκτέλεση στον Πειραιά – Yποπτος για τρεις δολοφονίες ο 54χρονος που δολοφονήθηκε

Ο 54χρονος «Κάβουρας», θύμα του συμβολαίου θανάτου που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στον Πειραιά, ήταν ύποπτος για την εμπλοκή του σε τρεις δολοφονίες.

Μέχρι και πρόσφατα οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να μετουσιώσουν τις σχετικές πληροφορίες σε στοιχεία ενοχής του. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της δολοφονίας του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού και ως «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας», τον Ιούνιο του 2018. Σε φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει το «Βήμα της Κυριακής», ο οδηγός φορούσε μαύρο

μπουφάν και κράνος, όπως και τζιν παντελόνι.

Αυτός όμως που είχε συγκεντρώσει το αστυνομικό ενδιαφέρον ήταν ο συνοδηγός, καθώς είναι αυτός που κρατά το 40άρι πιστόλι, ένα από τα όπλα που είχε πυροβοληθεί ο «Καράφλας». Φορά αθλητικά παπούτσια, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, πράσινη κοντομάνικη μπλούζα, και καπέλο τύπου τζόκεϊ. Σε συσχετισμό με άλλα βίντεο και φωτογραφίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο «πράσινος», όπως τον αποκαλούσαν λόγω χρωματισμού μπλούζας, φορούσε περούκα και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Οι αστυνομικές πηγές ενημέρωσης, ανέφεραν πως είχαν σοβαρές υποψίες αλλά όχι και στοιχεία που να τις εδραιώνουν, πως ο «πράσινος» ήταν το 54χρονο θύμα της δολοφονίας, την περασμένη Τρίτη στα Μανιάτικα.

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαφιόζικη, Πειραιά – Yποπτος, 54χρονος,mafioziki, peiraia – Ypoptos, 54chronos