Παπαδημούλης για Μητσοτάκη: Παριστάνει ότι δεν θυμάται τη δολοφονία Λαμπράκη – Υποκρίνεται συνειδητά

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

Να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης «τι τον νοιάζει τον 17χρονο αν έγινε το 1963 η δολοφονία του Λαμπράκη».

Όπως αναφέρει στο Twitter ο Δ. Παπαδημούλης, «ο Κυρ. Μητσοτάκης παριστάνει

ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη και τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως και όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει». Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας».

Η δήλωση του Κ.Μητσοτάκη είναι ύβρις κατά της Ιστορίας και της ίδιας της Δημοκρατίας τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει «θα τολμούσε να πει τα ίδια, κυνικά κ ανιστόρητα και για την δολοφονία Μπακογιάννη το 1989; Η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει…» καταλήγει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο @kmitsotakis παριστάνει ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη κ τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως κ όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει». Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 27 Μαΐου 2018

Η δήλωση @kmitsotakis #ti_ton_noiazei_ton_17xrono_an έγινε το 1963 η δολοφονία του Λαμπράκη, είναι ύβρις κατά της Ιστορίας και της ίδιας της Δημοκρατίας. Θα τολμούσε να πει τα ίδια, κυνικά κ ανιστόρητα και για την δολοφονία Μπακογιάννη το 1989; Η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει…

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 27 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα