ΠΑΟΚ: Έκανε πράξη τη χορηγία μηχανημάτων σε κλινική του ΑΧΕΠΑ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε την Πέμπτη (14/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης, με την παράδοση σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που έγινε με την παρουσία αντιπροσωπείας της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έκανε πράξη

τη χορηγία που είχε προαναγγελθεί και την Τετάρτη (13/3)…

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Μανώλης Παπακώσταςκαι αντιπροσωπεία του PAOK Action επισκέφθηκαν το τμήμα Α’ της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής όπου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής.

Ο παραδοτέος εξοπλισμός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων και η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής – ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στους δημοσιογράφους είπε στο τέλος της εκδήλωσης παράδοσης των μηχανημάτων: «Είναι πραγματική χαρά μας που ήρθαμε σήμερα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σαν ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι του συλλόγου γιατί είναι πολύ ωραίο και θετικό να βοηθάμε σαν σύλλογος όπου έχει ανάγκη η κοινωνία. Ο κ. Σαββίδης δείχνει αυτή την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους μας και είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον του. Πολλά νέα παιδιά μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους στο γήπεδο και μεις από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι είναι με την παρουσία μας να ανταποδώσουμε την ψυχολογική στήριξη σε όσους την χρειάζονται».

Να θυμίσουμε ότι στις 21/1 είχε γίνει γνωστό πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα προσφέρει αυτή τη σημαντική βοήθεια στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ύψους 250.000 ευρώ, για την αγορά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Τότε οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επισκέφτηκαν το ΑΧΕΠΑ και μοίρασαν δώρα. Τώρα έφτασε η ώρα να γίνει πράξη αυτή η βοήθεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συμβολή της οικογένειας Σαββίδη προς το Νοσοκομείο καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει προσφέρει σημαντικά, κάνοντας δωρεά στο ΑΧΕΠΑ για να προσληφθούν γιατροί δεδομένου πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στελέχωσης ενώ ενίσχυσε οικονομικά και το Παιδοογκολογικό τμήμα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα