Πανζουρλισμός στην άφιξη του Ριμπερί στη Φλωρεντία – Επίσημα στους «βιόλα» ο γάλλος άσος (video)

Ο Φρανκ Ριμπερί είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/08) επίσημα παίκτης της Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να επισημοποιούν την έναρξη της συνεργασίας τους, ενώ πριν επικράτησε πανζουρλισμός κατά την άφιξη του γάλλου αστέρα στη Φλωρεντία.

Η ιταλική ομάδα ενημέρωσε, μάλιστα, για την παρουσίασή του νέου άσου της και την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο «Αρτέμιο Φράνκι» όπου αναμένεται να αποθεωθεί ο Γάλλος ξανά από τον κόσμο των «βιόλα».

Ο διεθνής εξτρέμ έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην ιταλική

πόλη και έγινε αποδέκτης μίας εντυπωσιακής υποδοχής από τους οπαδούς των «βιόλα». Οι οπαδοί της Φιορεντίνα περίμεναν καρτερικά την άφιξή του.

«Είμαι εδώ με την οικογένειά μου. Ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό όλοι μαζί. Έχω μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Έχω μιλήσει επίσης με τον Λούκα Τόνι, ο οποίος μου είπε ότι η Φιορεντίνα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και η πόλη είναι πολύ όμορφη. Μου αρέσει η Φλωρεντία και γνωρίζω ήδη ιταλικά. Περιμένω μία εξαιρετική πορεία. Σας ευχαριστώ για όλα», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο εκ των θρύλων της Μπάγερν Μονάχου που φέτος μαζί με τους Ρόμπεν και Ραφίνια αποχώρησαν από τους Βαυαρούς, αποφάσισε, λοιπόν, να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Δίχως να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου ή το χρονικό διάστημα για το οποίο συμφώνησαν οι δύο πλευρές, οι «βιόλα» επισημοποίησαν την απόκτηση του Γάλλου αστέρα με ελεύθερη μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει 4.000.000 ευρώ το χρόνο στον γάλλο σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα