«Πεινασμένος» και ανυπόμονος να γνωρίσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο είναι ο Ράις (video)

Ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε ανυπόμονος να αρχίσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «πράσινων», περιμένοντας να δει από κοντά το ΟΑΚΑ γεμάτο με 20.000 φιλάθλους.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία και εκτιμώ πολύ ότι μου δόθηκε. Είμαι έτοιμος να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Μείνετε συντονισμένοι, είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να παλέψουμε και για να κάνουμε ό,τι χρειαστεί

για να κερδίζουμε και να πάρουμε τίτλους. Είναι ωραίο που βρίσκομαι αυτή τη φορά στην άλλη πλευρά. Έχω έρθει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος πολλές φορές οπότε θα είναι ωραίο να έχω 20.000 φιλάθλους να φωνάζουν υπέρ μου και να δίνουν την ενέργειά τους. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο νέος άσος του «τριφυλλιού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταϊρίς Ράις ήρθε στην Αθήνα… πακέτο με τον Νίκο Παππά.

Αρχή με εργομετρικά, τη Παρασκευή (23/08) η επίσημη «πρώτη»

Μετά τις αφίξεις των νέων παικτών, ο Αργύρης Πεδουλάκης ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας και η αρχή έγινε με εργομετρικά, στην πρώτη συγκέντρωσή τους.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν την Τρίτη (20/08) στο ΟΑΚΑ, για τα καθιερωμένα εργομετρικά, αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο (21-22/8). Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί για πρώτη φορά μετά το τέλος των τεστ, ενώ στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκαν όλα τα μέλη του προπονητικού σταφ, αλλά και οι διεθνείς που αποχωρούν την Τετάρτη (21/08) για τη Κίνα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η συνέχεια θα δοθεί με τη επίσημη παρουσίαση των «πράσινων» την Παρασκευή (23/08). Την Πέμπτη (22/08) έχει προγραμματιστεί και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, από όπου θα απουσιάσουν οι διεθνείς Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης, όπως επίσης και ο μεγάλος άτυχος, Γιάννης Αθηναίου. Κανονικά θα δώσει το «παρών» και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος δεν πήρε κάποιες μέρες ρεπό, μετά το «κόψιμο» από την Εθνική ομάδα, μετά το φινάλε του «Ακρόπολις».

Keywords
Τυχαία Θέματα