Παντρεύτηκε στην Ίο πρώην άσος του Ολυμπιακού, γαμπρός και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα – Δυο «πράσινοι» έγιναν φαντάροι

Αυτό το καλοκαίρι παντρεύονται παίκτες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ που έχουν περάσει και από ελληνικές ομάδες. Άλλοι, που παίζουν σε ελληνικούς συλλόγους, πάνε φαντάροι για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Γάμους ποδοσφαιριστών «μαγνητίζουν» και στο εξωτερικό.

Στο εκπληκτικό νησί της Ίου παντρεύτηκε, λοιπόν, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Κάιλ Γουίλτζερ. Ο

καναδός άσος, που την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στη Μάλαγα, συνδύασε τις διακοπές του με την αγαπημένη του με… γάμο και… στεφάνι.

Οι δυο τους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια εντυπωσιακή αν μη τι άλλο τελετή. Ήρθαν, μάλιστα, στη χώρα μας και συμπαίκτες του πρώην «ερυθρόλευκου» παίκτη, φορώντας και φανέλες με ελληνική σημαία.

Σημειώνεται πως ο Γουίλτζερ βρέθηκε και στην Αθήνα πριν την Ίο και πραγματοποίησε προπονήσεις στο ΣΕΦ, ενώ μετά το μυστήριο, πήρε την αγαπημένη του και πήγαν γαμήλιο ταξίδι.

Σχετικά βίντεο και φωτογραφίες ανέβασε ο Κάιλ Γουίλτζερ και στο προφίλ του στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s safe to say this week has been a VIBE. Thank you @sailingathens for kicking off the wedding week!!! ⛵️#destinationwiltjer #kylewinstheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Wiltjer (@kwiltj) στις 13 Ιούλ, 2019 στις 3:44 πμ PDT

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τις προηγούμενες ημέρες οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ντίνος Μήτογλου παρουσιάστηκαν στον ελληνικό στρατό για να υπηρετήσουν την πατρίδα. Ο πρώτος φρόντισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς τους στα social media.

Το πήρε το κορίτσι και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Στην Πορτογαλία και στο Πόρτο, μετά από 3,5 χρόνια σχέση ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Ολιβέιρα αποφάσισε να φτιάξει τη δική του οικογένεια, καθώς παντρεύτηκε τον Ιούνιο την αγαπημένη του Κριστιάνα Περέιρα, παρουσία περίπου 200 καλεσμένων.

Προσκεκλημένος του Ολιβέιρα ήταν ο υπάλληλος των πρωταθλητών Ελλάδας Τεό Θωμαΐδης. Οι δύο άνδρες είχαν αναπτύξει μια φιλία όταν ο 26χρονος μέσος το προηγούμενο διάστημα στην Τούμπα. Στο ευτυχές γεγονός έδωσαν το «παρών» αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, κυρίως της Πόρτο), αλλά και άνθρωποι της τηλεόρασης λόγω της εργασίας της Κριστιάνα, η οποία εκτός από δημοσιογράφος έχει σπουδάσει και νομική.

Το ευτυχές γεγονός κάλυψε το «Porto Canal», κανάλι που έχει εργαστεί η γυναίκα του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Το νιόπαντρο ζευγάρι θα αναχωρήσει για να απολαύσει τις διακοπές του, ενώ πολύ σύντομα ο Ολιβέιρα θα γνωρίζει αν τη νέα χρονιά θα παίζει στην Πόρτο ή θα δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Φωτογραφίες και βίντεο ανέβασαν και οι δυο από την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take me back

Keywords
Τυχαία Θέματα