Πανό με μηνύματα στο ΣΕΦ – Αποθέωση για Αγγελόπουλους, έγιναν… ένα με τους οπαδούς (video)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο ΣΕΦ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας για την Α1, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Αναρτήθηκαν πανό με μηνύματα… κατά πάντων από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», αποθεώθηκαν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι, που έγιναν… ένα με τους φανατικούς οπαδούς.

Με το πρωτάθλημα να είναι στον… αέρα μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού,

οι φίλοι των Πειραιωτών έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που έγραφαν «Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι», «Θρύλε περηφάνεια μας», «Αφού δεν μας σέβεστε να μας φοβάστε» και «Τράκη ο στρατός σου λιποτακτεί».

Κάποια στιγμή, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κινήθηκαν προς την εξέδρα του ΣΕΦ και ο κόσμος τους αποθέωσε. Να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα άναψαν και πολλά καπνογόνα με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για λίγα λεπτά με… τεχνικό τάιμ άουτ από τους διαιτητές.

Οι ιδιοκτήτες των ερυθρόλευκων» στο φινάλε του αγώνα άφησαν τις θέσεις τους στα VIP και κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα, για να χαιρετήσουν τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα υπέρ τους και στη συνέχεια υβριστικά συνθήματα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν είδε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Κύμη.

Δείτε σχετικό βίντεο από το sdna.gr:

Δείτε εικόνες από το ΣΕΦ:

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα