Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα στα Αρχαία και στα Μαθηματικά

Σε κείμενο του Πλάτωνα εξετάζονται οι μαθητές στο μάθημα των Αρχαίων ΕλληνικώνΟι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν τα πρώτα μαθήματα κατεύθυνσηςΟι μαθητές των ανθρωπιστικών σπουδών θα εξεταστούν στην Αρχαία Ελληνική κατεύθυνση, ενώ Μαθηματικά θα «δώσουν» οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Στα Αρχαία Ελληνικά και στα Μαθηματικά εξετάζονται τη Δευτέρα (10/6) οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες

Εξετάσεις και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα θέματα που «έπεσαν». Σε κείμενο του Πλάτωνα εξετάζονται οι μαθητές στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν τα πρώτα μαθήματα κατεύθυνσης. Συγκεκριμένα, οι μαθητές των ανθρωπιστικών σπουδών εξετάζονται στην Αρχαία Ελληνική κατεύθυνση, ενώ Μαθηματικά «δίνουν» οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από την Τρίτη (11/6).

Να θυμίσουμε ότι οι φετινοί υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 78.335 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας. Οι θέσεις είναι αυξημένες κατά 3.643 συγκριτικά με πέρυσι.

Δείτε εδώ τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών

Δείτε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών

Δείτε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών για τα εσπερινά ΓΕΛ

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

18 Ιουνίου: Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Keywords
Τυχαία Θέματα