Παναθηναϊκός: Υπογράφουν ιδιωτικό συμφωνητικό Αλαφούζος και Παϊρόζ – «Μπαμ» με Καρέλη ο ΠΑΟΚ

Μία ακόμη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο επιχειρηματίες αναμένεται να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό ενόψει της (φωτογραφικής για τον Πιεμπονγκσάντ) Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου των 10 εκατ. ευρώ που θα ακολουθήσει της Γ.Σ. της ΠΑΕ στις 21 του Σεπτέμβρη. Εκεί βεβαίως βρίσκεται και όλη η ουσία καθώς θα… φανούν τα χρήματα από την πλευρά του Παϊρόζ.

Είναι αρκετά πιθανό εξάλλου να υπάρξει το προσεχές διάστημα κοινή ανακοίνωση/δήλωση των Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ, που να επισημαίνει τη συνεργασία τους στο τριφύλλι και την είσοδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία στο μετοχολόγιο της πράσινης ΠΑΕ.

Γκράντ και… BEC-TERO

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο Άβρααμ Γκραντ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει διευθυντικό πόστο στον Παναθηναϊκό, περιμένοντας απλώς το… σινιάλο ειδοποίησης από τον Παϊρόζ.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η εταιρία BEC-TERO, που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία καθώς ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και συναυλίες θα συμμετάσχει στο ασιατικό κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

****

Κίνηση στο παρά πέντε του… deadline των μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ που αποκτά τον Νίκο Καρέλη με τη μορφή δανεισμού. Στην περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, οι επιτελείς του Δικεφάλου κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα προκειμένου να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα» τη νέα σεζόν.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τους χρόνους να πιέζουν ασφυκτικά για τις εμπλεκόμενες πλευρές, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα και τον Καρέλη με φόντο τον δανεισμό του έλληνα ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο για τον επόμενο χρόνο. Στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ.

Ο Καρέλης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τους Θεσσαλονικείς να ενισχύουν περαιτέρω την μεσοεπιθετική τους γραμμή. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα του Εργοτέλη. Το 2007 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του κρητικού συλλόγου όπου και παρέμεινε επί μία πενταετία.

Το 2012 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Αμκάρ Περμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στην πρώτη του χρονιά, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του στον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1).

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στην Γκενκ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Με τον βελγικό σύλλογο ο Καρέλης κατέγραψε 75 συμμετοχές με 33 γκολ και 7 ασίστ.

****
Τον Θανάση Παντελιάδη απέκτησε ο Λεβαδειακός, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρόνια. Ο 31 ετών μεσοαμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του 31χρονου μεσοαμυντικού Αθανάσιου Παντελιάδη ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα της Λαμίας στη Super League.

Ο Θανάσης Παντελιάδης με καταγωγή από την Κατερίνη γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1987. Είναι αμυντικός (1,86 ύψος) αγωνιζόμενος σε όλες σχεδόν τις θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Ο Θανάσης Παντελιάδης στη συνολική του μέχρι στιγμής καριέρα μετράει 273 συμμετοχές και 7 γκολ. Στην Super League μετράει 109 συμμετοχές (2 γκολ) και στη football league 105 (3 γκολ). Έχει επίσης 26 συμμετοχές (2 γκολ) στο κύπελλο Ελλάδος.

Έχει στα… πόδια του και ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρώντας 18 συμμετοχές στο Europa league. Έχει αγωνισθεί σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Λαμία ενώ αγωνίστηκε και στην Κύπρο με τα χρώματα της Ομόνοιας».

Με τρεις απουσίες η Λαμία

Χωρίς τον Μπερτόλιο, το νεοαποκτηθέντα Καραμάνο και τον Πλιάτσικα, θα παραταχθεί η Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίον του Παναθηναϊκού (Σάββατο 1/09), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία της ομάδας της Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (31/08) κι αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα. Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, επέλεξε τους: Αντέτζο, Αντρόνικ, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοφ, Βάντερσον, Αναστασιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Δημούτσο, Καραγκούνη, Καρυπίδη, Μελίσσα, Μπουλούλη, Παπαργυρίου και Τσούκαλο.

Πηγές: sdna.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα