Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Σα – Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου (εικόνες)

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (31/8) ο Ζοζέ Σα. Ο πορτογάλος γκολκίπερ της Πόρτο, είναι ο εκλεκτός των «ερυθρόλευκων» για τη θέση «1», ώστε να προστεθεί στην τριάδα της νέας σεζόν μαζί με Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη.

Ο 25χρονος παίκτης που πέρσι μέτρησε 21 συμμετοχές στους «δράκους» εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, ακολούθως θα υπογράψει

το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και θα ανακοινωθεί επίσημα. Να θυμίσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του στη Μαρίτιμο, ωστόσο στην παρούσα φάση βασικός παραμένει ο Αντρέας Γιαννιώτης.

****
Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί την επόμενη διετία ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού, ενώ στην συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση του «Άγιαξ της Ηπείρου» αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης του Στέφανου Ευαγγέλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για 2 χρόνια με option αγοράς.
Ο Ευαγγέλου είναι 20 χρονών, παίζει ως αμυντικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ομάδα νέων του Πανιωνίου, στον Παναθηναϊκό και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας ομάδας.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα».

****
Τριετές συμβόλαιο στη Μαρίτιμο ετοιμάζεται να υπογράψει ο Νίκος Ιωαννίδης, όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, θα παραμείνει εκτός συνόρων, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο, με εξαίρεση τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης (2016-17), έχει αγωνιστεί στις Χάνσα Ρόστοκ (2013-14), Τσβόλε (2014-15), Ντόρτμουντ (2015-16), ενώ την περασμένη σεζόν (2017-18) με τη φανέλα της ουγγρικής Ντισγκιόρι είχε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συνολικά αγώνες.

Δείτε εικόνες από την άφιξη του Ζοζέ Σα στη χώρα μας:

Keywords
Τυχαία Θέματα