Παναθηναϊκός: Τελική διαπραγμάτευση με Στραματσόνι, συμφωνία με Ρέις – Και επίσημα στα «πράσινα» της Ομόνοιας ο Ατζαγκούν

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του Αντρέα Στραματσόνι για συμβιβαστική λύση των οφειλομένων του, άνω των 500.000 ευρώ, ενώ επήλθε οριστική συμφωνία με τον Νούνο Ρέις. Ο ιταλός πρώην τεχνικός των «πρασίνων» κινήθηκε, άλλωστε, νομικά εναντίον του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας

τα χρήματα που του οφείλονται.

Η περίπτωση του Αντρέα Στραματσόνι, που έχει καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματά του, αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές ως προς το «βραχνά» των οφειλών που σχετίζονται με χρήσεις παρελθόντων οικονομικών ετών και είναι πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι» να επέλθει οριστικά συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και θετική διάθεση προς αυτήν την κατεύθυνση, την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με θετικό τρόπο την περίπτωση των οφειλών προς τον Νούνο Ρέις, με την πλευρά του οποίου έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Προσφυγή Στραματσόνι εναντίον του Παναθηναϊκού

Όπως είπαμε, νέα δικαστική υπόθεση υπάρχει στο προσκήνιο για τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Ο ιταλός πρώην τεχνικός των «πρασίνων» κινήθηκε νομικά εναντίον του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα (14/1) από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε ότι το… μέτωπο με τον Στραματσόνι -ο οποίος είχε απολυθεί τον Δεκέμβριο του 2016- υπάρχει εδώ και καιρό για τους «πράσινους». Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο 43χρονος προπονητής έλαβε κάποια ποσά, αλλά προφανώς δεν βρέθηκε λύση για το κύριο μέρος της οφειλής.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ρέις, υπάρχει στο πινάκιο μόνο για τυπικούς λόγους, αφού όπως αναφέραμε, μιας κι έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Επιπλέον προσφυγή εναντίον της Λάρισας κατέθεσαν οι Ναζλίδης και Θεοδωρόπουλος, οι Παμλίδης, Γρομητσάρης κατά της Κέρκρας, ο Γροντής κατά του Ηρακλή κι ο Κωνσταντινίδης εναντίον του Ηροδότου.

Αναλυτικά οι υποθέσεις που θα εκδικαστούν:

1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

2. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΝΟΥΝΟ ΜΙΓΚΕΛ ΠΕΡΕΙΡΑ ΡΕΙΣ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

3.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΝΕΣΤΩΡ ΜΥΤΙΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ(ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

4. ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά ΠΟΔ/ΣΤΗ ΜΠΕΡΓΚΙΜ ΜΠΡAΧΙΜΙ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

5.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΧΟΡΧΕ ΦΙΛΙΠΕ ΜΟΝΤΕΙΡΟ ΝΤΟΣ ΛΟΥΡΕΝΚΟ (JORGE FILIPE MONTEIRO DOS SANTOS LOURENCO) κατά ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (ΕΞ ΑΝΑΒΟ-ΛΗΣ)

6.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ κατά ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕ

7.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕ

8.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΜΛΙΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ

9.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ κατά ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ

10.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ κατά ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α

11.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ κατά ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

12.ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΟΝΤΗΣ κατά ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΚΑΙ κατά ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ

****

Την απόκτηση και τυπικά, του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αμπντούλ Ατζαγκούν ανακοίνωσε η διοίκηση της Ομόνοιας.

Συνέχεια στην μεταγραφική της ενίσχυση με παίκτες, που στο παρελθόν έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε η Ομόνοια, καθώς μετά τους Μαυρία και Κολοβό ενέταξε στο ρόστερ της ακόμα έναν. Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, τον οποίο και απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την βελγική Κορτράϊκ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στους «πράσινους» της Λευκωσίας προπονητής είναι, άλλωστε, ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk.

Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα