Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» από Αλαφούζο για σχεδιασμό της ομάδας και μεταγραφές

Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος έλαβαν το «πράσινο φως» από τον Γιάννη Αλαφούζο για να ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε από τους Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο να μην χάσουν καθόλου χρόνο και να προχωρήσουν το θέμα των αποδεσμεύσεων, ενώ για το μπάτζετ των μεταγραφών ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στους συνομιλητές του πως θα ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα χωρίς, όμως, να γίνουν σπατάλες.

Ήδη, ο τεχνικός διευθυντής

των «πρασίνων», Νίκος Λυμπερόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των Λαουτάρο Ρινάλντι και Γενς Βέμερ, από τους οποίους ζήτησε να βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε να λυθούν τα συμβόλαια των παικτών με τρόπο που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

Οι επαφές του Λυμπερόπουλου θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και με άλλους παίκτες, καθώς στις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να αποδεσμευτούν τουλάχιστον 8-9 παίκτες, ίσως και περισσότεροι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα