Απίστευτο τρολάρισμα Πανσπουδαστικής κατά ΠΑΣΠ: Δείτε την αφίσα που προκάλεσε αντιδράσεις (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Αν δεν υπήρχε κι αυτό το περιστατικό, δύσκολα θα καταλάβαινε κανείς ότι "άνοιξε" η προεκλογική περίοδος για τις φοιτητικές εκλογές.

Τις... φωτιές άναψε μια αφίσα της Πανσπουδαστικής (της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ), η οποία στρέφεται κατά της ΠΑΣΠ (νεολαίας του ΠΑΣΟΚ).

Η Πανσπουδαστική, λοιπόν, κάνοντας αναφορά στη γνωστή τηλεοπτική σειρά "Walking Dead", παρουσιάζει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γεννηματά και στελέχη του κόμματος ως... ζόμπι, δίνοντας ως τίτλο "ΠΑΣΟΚing Dead" και καλώντας τους φοιτητές: "Μην τους αναστήσεις".

Όπως ήταν φυσικό, η αφίσα προκάλεσε αντιδράσεις: η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ. Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές. Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών! Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν".

Πανσπουδαστικήαφίσαφοιτητικές εκλογέςΠΑΣΠHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα