Παναθηναϊκός: Πήγε στην UEFA για την άρση της ευρωπαϊκής ποινής ο Αλαφούζος

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε πριν από 10 ημέρες στην Ελβετία και τα γραφεία της UEFA, όπου είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη σε μια προσπάθεια άρσης της ευρωπαϊκής ποινής του «τριφυλλιού». Μετέβη στη Νιόν, έχοντας πάρει αναβολή στην κατάθεσή του ως μάρτυρας στη δίκη των «28» για τα «στημένα».

Ο Παναθηναϊκός

έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στα φετινά play off και θα παλέψει όπως όλα δείχνουν για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, οι «πράσινοι» με τα τωρινά δεδομένα, ακόμα και αν κατακτούσαν ευρωπαϊκή έξοδο, λόγω της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί από την UEFA δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν του χρόνου στην Ευρώπη.

Για αυτό την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού δίνουν τη μάχη τους εντός των αγωνιστικών χώρων ο Γιάννης Αλαφούζος, άρχισε να δίνει τη δική του ώστε να μπορέσει να άρει την ποινή που έχει επιβληθεί στο «τριφύλλι». Είχε σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA για το θέμα της ποινής του Παναθηναϊκού και την προοπτική αναστολής από τη στιγμή που βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο.

Πηγή: Παναθηναϊκός: Πήγε στην UEFA για την άρση της ευρωπαϊκής ποινής ο Αλαφούζος - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα