Παναθηναϊκός: Έτοιμοι και για την… ποδοσφαιρική ομάδα οι παίκτες του τμήματος μπάσκετ (εικόνες)

Στο… ποδόσφαιρο το έριξαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού την Κυριακή (2/9), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Πορταριά και πολλοί έδειξαν έτοιμοι να αλλάξουν τμήμα. Γιατί όχι να μην ενισχύουν και την ομάδα ποδοσφαίρου, που ψάχνει για… ελεύθερους παίκτες, ώστε να ενισχυθεί, ειδικά στην επίθεση. Είναι, άλλωστε, κάτοχοι του τίτλου στο μπάσκετ και θα μπορέσουν να μεταφέρουν πνεύμα πρωταθλητισμού και στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από το ξεχωριστό

διάστημα της ανοιχτής προπόνησης που έφερε τον κόσμο και την ομάδα πιο κοντά, το πρόγραμμα του τμήματος μπάσκετ επιφύλασσε και μία ξεχωριστή-ποδοσφαιρική-«νότα».

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» και μέλη του προπονητικού τιμ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αγωνίζεται και να δείχνει στοιχεία του ταλέντου του στο ποδόσφαιρο. Για την ιστορία, η άσπρη ομάδα, με ηγέτη τον γιατρό Γιάννη Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε με 2-1 της κίτρινης. Ξεχώρισε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για το πάθος του…
Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως άπαντες το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Με τους παίκτες να ξεφεύγουν λίγο, πνευματικά αλλά και αγωνιστικά, από το καθημερινό, επίπονο πρόγραμμα των συνεχόμενων προπονήσεων.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα