Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3: Με αύρα Γκαρσία το «διπλό» του δικεφάλου στο Αγρίνιο

Με την… αύρα του Πάμπλο Γκαρσία και με καρδιά πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-1.

Ο Δικέφαλος στο ντεμπούτο του Ουρουγουανού στον πάγκο, στη μετά Φερέιρα εποχή, ήταν εξαιρετικός και μολονότι κινδύνευσε με γκέλα χάρη σε ένα… αχρείαστο πέναλτι, δεν έχασε την ψυχραιμία του, κυνήγησε το γκολ ορθολογικά μέχρι το φινάλε και δικαιώθηκε πανηγυρίζοντας την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη.

Παράλληλα,

παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, ενώ βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση. Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ ο Σβιντέρσκι, ο Νινούα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ και με πέναλτι ο Τσόλακ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο γεμάτος αποφασιστικότητα και πάθος για να σκοράρει. Κι αφού απείλησε τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις με Βαρέλα στο 4′, με Μουργκ στο 13′ και με Τζόλη στο 17′, στο 18′ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Ο Σβαμπ σέντραρε στο ύψος του πέναλτι κι ο Σβιντέρσκι με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού (0-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα