Παναγία των Παρισίων: Τα αίτια που οδήγησαν στη μεγάλη πυρκαγιά – Αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπρησμού

Μεγάλα ερωτηματικά για το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιάΣτον Καθεδρικό Ναό πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησηςΟ ρόλος των τριών ανελκυστήρωνΟι Εισαγγελείς αποκλείουν να προκλήθηκε από σκόπιμη ενέργεια

Τα αίτια τα οποία οδήγησαν στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στην Παναγία των Παρισίων αφήνοντας πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές, προσπαθούν να ερευνήσουν οι γαλλικές Αρχές.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακριθεί από την Αστυνομία περισσότερα από 30 άτομα, από τη δικαστική αστυνομία, προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος που θα διαλευκάνει αυτή

την υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Μέχρι αυτή την ώρα οι Αρχές της Γαλλίας κάνουν λόγο για μία σειρά από λάθη, που οδήγησαν στην καταστροφή του ιστορικού Καθεδρικού Ναού.
Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες μέσα στην Παναγία των Παρισίων πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης, και οι πληροφορίες από το Παρίσι να κάνουν λόγο για πιθανό βραχυκύκλωμα στους ανελκυστήρες που είχαν τοποθετηθεί για να διευκολύνουν τις εργασίες.

Στο πλαίσιο των εργασιών λοιπόν είχαν τοποθετηθεί τρεις ανελκυστήρες, για να διευκολύνεται η δουλειά των τεχνιτών. Αφού η περίπτωση να προκλήθηκε σπινθήρας σε εργασίες συγκόλλησης έχει αποκλειστεί, οι αρχές ερευνούν τους τρεις αυτούς ανελκυστήρες και το πώς μπορεί να ευθύνονται στο ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Επισημαίνεται πως οι Εισαγγελείς δηλώνουν πως η φωτιά δεν υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκε από σκόπιμη ενέργεια, αλλά πιθανότατα οφείλεται σε κάποιο ατύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα