Διάλογοι «φωτιά» για τη μαφία των φυλακών – Η ομολογία για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου και οι απειλές (video)

Κυνικές ομολογίες και απειλές από τη μαφία των φυλακώνΤι αναφέρει ο αρχιμαφιόζος για Ζαφειρόπουλο και Τσοβόλα Το σχέδιο για τον «αποδιοπομπαίο τράγο»

Μετά τις προειδοποιήσεις Κούγια, τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη δράση της μαφίας των φυλακών είναι το λιγότερο συγκλονιστικά.

Στην πιο πρόσφατη συνομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο αρχιμαφιόζος παραδέχεται κυνικά πως είναι ο ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου,

αυτός που έδωσε δηλαδή την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου που είχε εκδοθεί για τον άτυχο δικηγόρο. Το σχέδιο του ήταν να «ρίξει» την ευθύνη της δολοφονίας στον νεκρό συγκρατούμενό του, τον οποίο δολοφόνησαν άγρια οι άνδρες του μέσα στη φυλακή.

Μάλιστα, ο αλβανός κακοποιός πιστεύει πως η έρευνα εις βάρος του έγινε μετά από την καταγγελία του Δημήτρη Τσοβόλα, τον οποίο εκβίαζε και πλέον προειδοποιεί ανοικτά πως «θα βρει το μπελά του…».

Αναλυτικά η συνομιλία:

Εγκέφαλος μαφίας: Με είχαν πιάσει στον ύπνο γιατί είχαμε «μουσαφίρηδες» σήμερα.

Άνδρας: Ναι κάτι άκουσα, ναι κάτι άκουσα.

Εγκέφαλος μαφίας: Ναι, μου το έκανε ο κύριος ο γκάγκστερ ο Τσοβόλας.

Άνδρας: Ποιος;

Εγκέφαλος μαφίας: Ο Δημήτρης ο Τσοβόλας μου την έκανε.

Άνδρας: Γιατί;

Εγκέφαλος μαφίας: Επτά χιλιάρικα και του τα ζήτησα τα λεφτά και μου έστειλε αυτούς. Τώρα θέλω εβδομήντα, θα βρει το μπελά θα τον κάνω… σαν τον άλλο…

Keywords
Τυχαία Θέματα