Παλεύοντας με την ανορεξία: 9 άνθρωποι πριν και μετά τη διατροφική διαταραχή (εικόνες)

Μία από τις πιο γνωστές διατροφικές διαταραχές, η ανορεξία, αν δεν καταπολεμηθεί νωρίς μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη, με κίνδυνο να οδηγήσει τον ασθενή ακόμα και στον θάνατο.

Συνήθως γυναίκες νεαρής ηλικίας είναι πιο συχνά τα πρόσωπα που έρχονται αντιμέτωπες με την ανορεξία. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι τα πρότυπα ομορφιάς των υπερβολικά αδύνατων σωμάτων που αναδεικνύονται μέσω των media ή των διαφημίσεων.

Οι γυναίκες που θα δούμε στη συνέχεια μέσα από φωτογραφίες στα social media

δείχνουν πώς κατάφεραν να παλέψουν με την ανορεξία και να πάρουν ξανά πίσω τη ζωή και την ψυχική τους υγεία, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους ανθρώπους πάσχουν από τη διατροφική διαταραχή ότι δεν είναι μόνοι και ότι μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

Η Margherita Barbieri, μια νεαρή χορεύτρια και η θεαματική της αλλαγήΜέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να πολεμήσει την ανορεξίαΗ Hannah πριν και μετά τη διατροφική διαταραχήΠριν και μετάΗ Elle Lietzow δεν ήθελε να πιει ούτε νερόΗ Linn Strömberg επιβίωνε με μόνο 400 θερμίδες την ημέραΠλέον δεν φοβάται να φορέσει κάτι που θα την κάνει να μην φαίνεται τέλεια σε όσους την κοιτάζουνΗ Kaitlyn Davidson ζύγιζε κάτω από 37 κιλάΜια φωτογραφία χίλιες λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα