Όταν όλο το γήπεδο εύχεται και τραγουδά για τα γενέθλια του Αντετοκούνμπο (video)

Tο πιο καλό «δώρο» έκανε… στον εαυτό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε άνετη νίκη (119-91) επί των Λος Άντζελες Κλίπερς την περασμένη Παρασκευή (06/12) με αποτέλεσμα οι φίλοι των «ελαφιών» να τον αποθεώσουν με ευχές και τραγούδια.

Ο έλληνας αστέρας ηγήθηκε για ακόμα μια φορά της προσπάθειας του Μιλγουόκι και έφτασε στο double-double, με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε επίσης τέσσερις ασίστ. Από κοντά τον ακολούθησε ο Μίντλετον με 17 πόντους, ενώ για τους Κλίπερς ο Λέοναρντ περιορίστηκε στους 17 πόντους.

Έτσι,

όταν ήταν στον πάγκο και ο κόσμος άρχισε να τραγουδά, ο ίδιος συμμετείχε στη γιορτή που είχε στηθεί προς το πρόσωπό του:

Υπενθυμίζεται ότι στον διεθνή άσο ευχήθηκαν και πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα φίλοι της ομάδας τους, αλλά και έλληνες παίκτες, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νικ Καλάθης. Λόγω των γενεθλίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν και… δώρο στους φιλάθλους τους.

Τα «ελάφια» είναι στα… ουράνια από την εκπληκτικλη τους πορεία στο NBA, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο:

Ακόμα μία παράσταση για τον «Greek Freak:

Ο έλληνας άσος του NBA πολλές φορές δίνει δώρο τα παπούτσια τους σε παιδιά που έχουν τα γενέθλιά τους:

Fans Wish Giannis Antetokounmpo Happy Birthday! https://t.co/HYhII2gHeQ https://t.co/ZBE7xSnPeh pic.twitter.com/okha8Irv01

— mybettingdeals.com (@mybettingdeals) December 7, 2019

Giannis Antetokounmpo backs down Kawhi Leonard and hits the one-handed jumper. Bucks fans get loud in Fiserv Forum for Giannis Antetokounmpo on his 25th birthday pic.twitter.com/mixkftODkc

— Lilian Chan (@bestgug) December 7, 2019

Πηγή: Όταν όλο το γήπεδο εύχεται και τραγουδά για τα γενέθλια του Αντετοκούνμπο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα