Όσκαρ 2020: Ο Φίνιξ και η σύντροφός του τρώνε μπέργκερ στα σκαλιά, με το βραβείο στη μέση – Η viral φώτο

Μεγάλος νικητής της 92ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, ήταν -εκτός από την νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα»- ο Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο α’ ανδρικού ρόλου για την καθηλωτική ερμηνεία ως «Τζόκερ» στην ομώνυμη ταινία του Τοντ Φίλιπς.

Μετά τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA, το Όσκαρ

ήταν μονόδρομος για τον σπουδαίο ηθοποιό. Τον Χοακίν Φίνιξ συνόδευσαν στην απονομή η αγαπημένη του μητέρα, Αρλίν, αλλά και η σύντροφός του, η όμορφη και διάσημη ηθοποιός Ρούνεϊ Μάρα.

Μετά το τέλος της φαντασμαγορικής τελετής στο Dolby Theatre, το ζευγάρι απαθανάτισε ο φακός του φωτογράφου Greg Williams, σε μια πολύ χαλαρή στιγμή, να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι… μπέργκερ!

Στη φωτογραφία, η οποία έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες, βλέπουμε τον Χοακίν Φίνιξ και τη Ρούνεϊ Μάρα να κάθονται χαλαροί σε σκαλιά του fast food εστιατορίου Monty’s Good Burger, και να απολαμβάνουν ένα χορταστικό vegan μπέργκερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#joaquinphoenix who won the best actor Oscar tonight for his role in @jokermovie and #rooneymara tuck into their #montysveganburgers #vegan #farmsanctuary #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaQ2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greg Williams (@gregwilliamsphotography) στις 10 Φεβ, 2020 στις 12:12 πμ PST

Πηγή: Όσκαρ 2020: Ο Φίνιξ και η σύντροφός του τρώνε μπέργκερ στα σκαλιά, με το βραβείο στη μέση – Η viral φώτο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα