Οργή της κόρης του Μάικλ Τζάκσον για τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού ΤΜΖ, ασθενοφόρο έσπευσε το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο σπίτι της Πάρις Τζάκσον και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Το μέσο είχε ισχυριστεί πως η νεαρή είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά τις νέες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών από τον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

another dec throwback.. missing the vortex that is j tree and my brother @taliarosequartz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) στις 15 Μάρ, 2019 στις 7:49 μμ PDT


Λίγη ώρα μετά ωστόσο η Paris Jackson διέψευσε το TMZ και ενημέρωσε τους φίλους της πως είναι «ΟΚ». «Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ω Θεέ μου και περισσότερα ψέματα», απάντησε σε φαν στο Twitter.

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland πως ο Μάικλ Τζάκσον είναι παιδόφιλος.

(Με πληροφορίες από TMZ και iefimerida.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα