Οργάνωση με το όνομα «Πασχαλινά σφυριά» έσπασε βιτρίνα κρεοπωλείου – «H απελευθέρωση θα είναι ολική»

Η νεοσύστατη οργάνωση «Πασχαλινά Σφυριά», που άπτεται του αντιεξουσιαστικού, αντισπισιστικού χώρου, με κείμενο που ανέβασε σε γνωστή σελίδα την Πέμπτη 25 Απριλίου, αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Η οργάνωση, στο κείμενο της καταγγέλλει τα «πτώματα στο πιάτο» που πουλούσε το κατάστημα, ενώ προειδοποιεί πως θα ξαναχτυπήσει «μέρες που είναι».

Μεταξύ άλλων, στο κείμενό τους τα «Πασχαλινά Σφυριά» αναφέρουν:

«Μη ανθρώπινα ζώα βρίσκονται κατά δισεκατομμύρια μέσα σε φυλακές-εκτροφεία-σφαγεία

και ανάλογα το χρονικό στάδιο της ζωής τους, βιώνουν διάφορες μορφές φρίκης. Αυτή η φρίκη διακόπτεται με το βίαιο σταμάτημα της ζωής τους. Την όλη διαδικασία παραγωγής πτωμάτων χρηματοδοτούν τα κρεοπωλεία -μικρά ή μεγάλα- τα οποία με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οι πελάτες πτωματοφάγοι. Αυτή η πραγματικότητα μας είναι αρκετή. Το αξιακό μας σύστημα βρίσκεται μίλια μακριά από αυτό όσων δεν τους αρκεί το παραπάνω για να θεωρήσουν στόχο κάτι τέτοιο.

Κάθε οικονομικό εμπόδιο που μπαίνει στην όλη διαδικασία παραγωγής, ονομάζεται σαμποτάζ. Το σαμποτάζ είναι ένα από τα μέσα που θεωρούμε πολύ χρήσιμα και σκοπεύουμε να το αναπτύξουμε περισσότερο. Η σπασμένη τζαμαρία είναι απλά η προπόνησή μας. Για εσάς που αναρωτιέστε από τον καναπέ γιατί χτυπήσαμε το συγκεκριμένο και όχι κάποιο μεγάλο κρεοπωλείο, γιατί το κάναμε στα Εξάρχεια και όχι κάπου παραέξω, σας προτείνουμε να κρατηθείτε και να κάνετε λίγη υπομονή. Θα έρθουμε και στη γειτονιά σας. Όσο για το αν είναι μικρό ή μεγάλο, ο στόχος παραμένει σε κάθε περίπτωση. Όπως θα τσακίζαμε έναν βιαστή ακόμα και αν ήταν φτωχός ή ένα φασίστα που δρα ενεργά στους δρόμους ακόμα και αν ήταν φτωχός, έτσι κάθε είδους πτωματοπωλεία ονειρευόμαστε να τα βλέπουμε διαλυμένα.

Γιατί για εμάς, συντρόφια, δεν υπάρχει μερική απελευθέρωση. Η απελευθέρωση θα είναι ολική και μόνο ως τέτοια μπορεί να νοηθεί.

Θα τα ξαναπούμε.. Μέρες που είναι..».

Keywords
Τυχαία Θέματα