«Όπου περνάω τα μωρά κλαίνε», παραδέχτηκε η 55χρονη – «Καρφιά» από τους γείτονές της (video)

«Βρίζει χυδαία, πετάει πέτρες. Την ημέρα δεν κάνει τίποτα αλλά το βράδυ βγαίνει στη γειτονιά και δημιουργεί προβλήματα. Σκάβει στον κήπο, ανεβαίνει στην ταράτσα με ένα κερί και λέει διάφορα», λένε οι γείτονες της 55χρονης στα Άνω Λιόσια«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας, να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας κάποιας νόσου. Αυτή είναι η ανησυχία μας», λέει ο πατέρας παιδιού που έπεσε στα νύχια της κατηγορούμενηςΤην Πέμπτη η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο για να δικαστεί αλλά τελικά ζήτησε και έλαβε αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή

Συγκλονιστικές

είναι οι αποκαλύψεις που απορρέουν από τη μυστηριώδη υπόθεση τραυματισμού μωρών μέσα σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Οι αρχές έχουν ήδη θέσει υπό κράτηση μία 55χρονη γυναίκα, που φέρεται να προκάλεσε τις σωματικές βλάβες, και τις απήγγειλαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Ωστόσο, ο πατέρας ενός παιδιού που έπεσε, κυριολεκτικά, στα νύχια της μεσήλικης δίνει τη δική του εκδοχή ενώ οι μαρτυρίες από τη γειτονιά της γυναίκας στα Άνω Λιόσια «δείχνουν» πως η κατηγορούμενη υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα.

Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της με μία ροζ πετσέτα, η 55χρονη μπήκε την Πέμπτη, στο αυτοκίνητο της ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Αμέσως μετά, παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου όπου η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Έτσι, ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όμως όταν ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».

«Μεγάλα μυτερά νύχια»

Όσοι την είδαν από κοντά, παρατήρησαν πως η κατηγορούμενη έχει μεγάλα μυτερά νύχια με τα οποία, πιθανότατα, προκάλεσε τα τραύματα στα μικρά παιδιά καθώς πάνω της δεν βρέθηκε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

«Πέρασε δίπλα από τη σύζυγο. Του έκανε χαρακιές του παιδιού. Αμυχές. Το παιδί αντέδρασε. Πιστεύω ότι είναι νυχιές, δεν μπορώ να το γνωρίζω όμως. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας, να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας κάποιας νόσου. Αυτή είναι η ανησυχία μας», καταγγέλλει στο Star ο πατέρας ενός αγοριού που υπέστη αμυχές από την 55χρονη».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, για να δικαιολογήσει το κλάμα του μωρού, η 55χρονη είχε πει: «α, το καημένο, όπου περνάω σήμερα κλαίνε τα μωρά».

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης επικοινώνησε με τον διοικητή και τον ενημέρωσε πως η γυναίκα του έχασε τον πατέρα της πριν από έναν χρόνο και έκτοτε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ίδια, δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι ηθοποιός ενώ είχε απειλήσει τους γονείς των παιδιών πως έχει γιο… εισαγγελέα ο οποίος «θα τους τιμωρήσει».

Τι λέει η γειτονιά της 55χρονης

Απορίας άξιον παραμένει πως βρέθηκε στον Άγιο Δημήτριο και το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο η 55χρονη καθώς μένει στα Άνω Λιόσια. Οι γείτονες της περιγράφουν ένα άτομο με περίεργη συμπεριφορά.

Όπως υποστηρίζουν «βρίζει χυδαία, πετάει πέτρες, δεν μπορούν να ζήσουν με ηρεμία. Την ημέρα δεν κάνει τίποτα αλλά το βράδυ βγαίνει στη γειτονιά και δημιουργεί προβλήματα. Σκάβει στον κήπο, ανεβαίνει στην ταράτσα με ένα κερί και λέει διάφορα», όπως ανέφερε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, στο δελτίο του Star.

Η απολογία της

Ενώπιον του δικαστηρίου η 55χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος την ενημέρωσε ότι δε θα δικαστεί σήμερα, υποστήριξε πως «την κατηγορούν άδικα».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα ενώ πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».



Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα