Οπαδοί της Λίβερπουλ ζητούν επανάληψη του τελικού, λόγω της… διάσεισης του Κάριους (videos)

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο Λόρις Κάριους υπέστη διάσειση μετά την αγκωνιά του Σέρχιο Ράμος στο πρόσωπο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, σε αγώνα στον οποίο ο πορτιέρο των «κόκκινων» έκανε πολλά λάθη! Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό το γεγονός οδήγησε πολλούς οπαδούς της αγγλικής ομάδας να ζητούν επανάληψη του τελικού.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν το πρόσωπο του σπουδαίου αγώνα στο Κίεβο, με τις απίθανες γκάφες του που χάρισαν στη «βασίλισσα» την τρίτη σερί κούπα και 13η της ιστορίας της.

Πώς προέκυψε

και ο γκολκίπερ των «κόκκινων» διεγνώσθη με διάσειση; Σύμφωνα με το «ESPN», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ανησύχησαν από την πιθανότητα ο Κάριους να υπέστη διάσειση στη σύγκρουση με τον Ράμος και γι’ αυτό τον έστειλαν στον σπεσιαλίστα σε τραύματα κεφαλιού, δρ. Ρος Ζαφόντε, στη Βοστώνη. Οι εξετάσεις στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης πραγματοποιήθηκαν στις 31 Μαΐου. Η «Bild» υπογράμμισε ότι 26 από τα 30 τεστ στα οποία υποβλήθηκε να δείχνουν ότι υπέφερε από διάσειση.
Να σημειωθεί ότι ο Ζαφόντε αποτελεί τον επικεφαλής γιατρό στις θεραπείες παικτών του NFL που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στο κεφάλι και είναι γνωστός των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ, «Fenway Sports Group», που εδρεύει στη Βοστώνη. Ο Κάριους, ο οποίος βρισκόταν στην Καλιφόρνια για διακοπές, θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ για την θερινή προετοιμασία στις 2 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Κάριους

Το νοσοκομείο, με την άδεια του Γερμανού τερματοφύλακα, εξέδωσε και ανακοίνωση κατόπιν αναρίθμητων τηλεφωνικών κλήσεων, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Λόρις Κάριους και αναφέρει: «Μετά από προσεκτική εξέταση των πλάνων του αγώνα και κατόπιν προσθήκης του λεπτομερούς ιστορικού -συμπεριλαμβανομένων των συμπτωμάτων που ανέφερε ότι είχε την ώρα και αμέσως μετά από την επαφή-, εξετάσεων και μετρήσεων, καταλήξαμε ότι ο κ. Κάριους υπέστη διάσειση στον αγώνα της 26ης Μαΐου 2018. Την ώρα της διάγνωσής μας, τα υπολειπόμενα συμπτώματα και τα αντικειμενικά σημάδια του κ. Κάριους υποδηλώνουν ότι υπήρξε οπτική δυσλειτουργία και πιθανόν σημειώθηκε αμέσως μετά από το συμβάν. Είναι πιθανό ότι τέτοια μειονεκτήματα μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση. .Σημειώσαμε επίσης ότι ο κ. Κάριους ανέφερε σημαντική και σταθερή βελτίωση μετά από το συμβάν και περιμένουμε να αναρρώσει πλήρως βασισμένοι στα αποτελέσματα των εξετάσεων. Περιμένουμε ότι με τη θεραπεία και ακολουθώντας τα συνταγογραφημένα πρωτόκολλα θα συνεχίσει να βελτιώνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα