Συναγερμός στο Βερολίνο: Η αστυνομία απέκλεισε περιοχή με δημοτικό σχολείο (εικόνες)

Η αστυνομία έδωσε εντολή για απομάκρυνση των μαθητών και των δασκάλων από το σχολείο στο ΓκεζούντμπρούνενΕικόνες από το σημείο έδειχναν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με προτεταμένα τα όπλα να έχουν αποκλείσει την περιοχή

Ένα δημοτικό σχολείο και την περιοχή γύρω από αυτό στο Βερολίνο απέκλεισε η γερμανική αστυνομία λόγω των υποψιών που υπήρχαν για μια “επικίνδυνη κατάσταση”, ανέφερε η ίδια σε μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη.

Λίγο αργότερα η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε

ότι κατά την έρευνα στους χώρους του δημοτικού σχολείου, μέχρι στιγμής, δεν εντοπίσθηκαν ύποπτα άτομα.

Μάλιστα έδωσε εντολή για απομάκρυνση των μαθητών και των δασκάλων από το σχολείο στο Γκεζούντμπρούνεν και κάλεσε τους κατοίκους να μην πλησιάσουν στο σημείο.

#Gesundbrunnen: Die Nerven liegen blank. Eine Mutter rennt durch die Absperrung, wird zurückgehalten. pic.twitter.com/pWlBIw01by

— Richard A. Fuchs (@MediaFoxGermany) June 5, 2018

Φωτογραφία που αναρτήθηκε στην σελίδα της αστυνομίας έδειχνε δασκάλους και μαθητές να οδηγούνται έξω από το κτίριο.

Die Schülerinnen und Schüler sowie Lehrerinnen und Lehrer der Grundschule in #Gesundbrunnen werden aus dem Gebäude geführt.
⚠️Bitte meiden Sie weiterhin den Bereich. pic.twitter.com/LQQjSPAJgf

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) June 5, 2018

Εικόνες από το σημείο έδειχναν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με προτεταμένα τα όπλα να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Την επιχείρηση ανέλαβε η ειδική μονάδα SEK της γερμανικής αστυνομίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος είπε ότι η κινητοποίηση των αρχών έγινε μετά από τηλεφώνημα πολίτη ο οποίος είπε ότι είδε δυο οπλισμένους άνδρες να μπαίνουν μέσα στο σχολείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Aktuell sind wir wegen des Verdachts einer Gefahrenlage in einer Grundschule in der Gotenburger Straße in #Gesundbrunnen im Einsatz. Weitere Infos folgen.
^tsm pic.twitter.com/tCmXp5zBwt

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) June 5, 2018

Unsere Kolleg. haben das Schulgelände abgesperrt und begehen derzeit das Gebäude. Die Prinzenstraße in #Gesundbrunnen ist aktuell gesperrt.

Hinweis: Wir updaten hier regelmäßig. Auch unsere Pressestelle ist auf der Anfahrt.
⚠️Bitte meiden Sie den Bereich. pic.twitter.com/ZLHN0JPf1h

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) June 5, 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα