Ομολογία σοκ 14χρονου: Σκότωσα το συμμαθητή μου γιατί μιλούσε απαξιωτικά (εικόνες – video)

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άκουσαν τον 14χρονο φίλο του ανήλικου αγοριού που βρέθηκε νεκρό στο χωριό Γέφυρα να ομολογεί πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Ο ανήλικος φίλος του 14χρονου ομολόγησε την πράξη του το απόγευμα της Κυριακής, όταν, μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου

να δώσουν καταθέσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το παιδί φέρει ίχνη πάλης, που σημαίνει ότι προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα του δράστη. Επιπλέον στα νύχια του 14χρονου εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό, ενώ κοντά στο σημείο βρέθηκε και ένα κουζινομάχαιρο, το αντικείμενο της δολοφονίας του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου 14χρονου κάνει λόγο για ανθρωποκτονία. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Το κίνητρο

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε πως το θύμα τον τελευταίο καιρό τον πείραζε χωρίς όμως να τους δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως ο 14χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής πήγε στο σπίτι του και πήρε ένα κουζινομάχαιρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς του που εκείνη την ώρα συζητούσαν μέσα στην οικία.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον φίλο του μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό δύο φορές. Τον τραυμάτισε θανάσιμα και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς οι γονείς να αντιληφτούν το παραμικρό.

Ένα ακόμη στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι ότι βρέθηκαν στα ρούχα του φερόμενου ως δράστη, κηλίδες αίματος.

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του 14χρονου:

Keywords
Τυχαία Θέματα