Ομαδική δηλητηρίαση από ποτά «μπόμπες» στη Ζάκυνθο – «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση, όπως καταγγέλλουν, από ποτά «μπόμπες» σε μπαρ του Λαγανά κατέληξε άλλη μια ομάδα 20χρονων Βρετανών που ήρθαν για διακοπές στη Ζάκυνθο.

Οι επτά φίλοι από το Κόβεντρι κι άλλοι δύο τουρίστες αντιμετώπισαν επικίνδυνα συμπτώματα. Ένας απ’ αυτούς είπε μάλιστα στη βρετανική εφημερίδα Sun ότι τον είχαν προειδοποιήσει για κάποια από τα μπαρ στο Λαγανά. «Τα αποφύγαμε, αλλά και πάλι αρρωστήσαμε άσχημα», είπε ο φοιτητής Τζακ Τέιλορ. «Μας πήγαν στο νοσοκομείο κι από εκεί στη συνέχεια καταλήξαμε σε βρετανικά νοσοκομείο».

Η

όγδοη Βρετανίδα, η Λορίν Μπλερ από το Μπέρμιγχαμ, έπαθε ρήξη οισοφάγου από τους εμετούς μετά την κατανάλωση «μπόμπας», ενώ έβλεπε θολά. Η 22χρονη εισήχθη σε δύο ελληνικά νοσοκομεία και στη συνέχεια σ’ άλλο ένα στην πατρίδα της. «Φοβήθηκα τόσο πολύ. Νόμισα ότι θα πεθάνω».

Ο Τζέμις Ραμπουκπίτιγια έφυγε κι αυτός από τη Ζάκυνθο μετά από ανάλογα συμπτώματα. «Ένιωσα να καταρρέω και τα μέλη μου να τρέμουν», είπε.

Την περασμένη εβδομάδα μια άλλη ομάδα νεαρών ηλικίας 17-18 ετών από το Νορθάμπερλαντ, εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα