Ομάδα οπαδών χάλασε τη γιορτή του Παναθηναϊκού, επιτέθηκαν σε φίλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δεν κύλησαν όλα ήρεμα, μετά την κατάκτηση του «League Cup Νίκος Σαμαράς» από τον Παναθηναϊκό. Ομάδα οπαδών χάλασε τη γιορτή και επιτέθηκαν σε φίλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μετά το πρώτο τίτλο της «πράσινης» ομάδας βόλεϊ έπειτα από 10 χρόνια, κάποιοι χάλασαν τους πανηγυρισμούς στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων που δήλωσαν ότι είναι… «Θύρα 13», μπήκε στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό,

έχοντας προφανή σκοπό να προκαλέσουν προβλήματα και να διαλύσουν τη γιορτή του Παναθηναϊκού.

Φέρεται να χτύπησαν, μάλιστα, προσωπικό φίλο και καλεσμένο του ισχυρού άνδρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν στο γήπεδο, προκαλώντας χάος και ένταση τη στιγμή που όλος ο κόσμος κι η «πράσινη» ομάδα πανηγύριζαν την επιτυχία…

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε κόντρα με μερίδα των οπάδων της Θύρας 13, κάτι που φάνηκε και στον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Κόντρα που υπάρχει και στους αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ένταση με Κουμεντάκη

Σημειώνεται ότι κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού την… έπεσαν στον Ραφάηλ Κουμεντάκη του Ολυμπιακού στην αρχή του «χρυσού» σετ και με το σκορ στο 1-4. Ο «ερυθρόλευκος» παίκτης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά προκειμένου να βγάλει την άμυνα, δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων. Έτσι, επικράτησε ένταση, με τον διαιτητή να κατεβαίνει και να συνεχίζεται η αναμέτρηση μετά από λίγα λεπτά.

Ο ίδιος ο Κουμεντάκης μετά το περιστατικό έπιανε το κεφάλι του, αλλά η κάμερα δεν έδειξε τι ακριβώς έγινε. Το περιστατικό δεν πήρε διαστάσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων, πέταξαν μπουκάλια προς τους παίκτες και τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αλλά οι «πράσινοι» προστάτεψαν τους αντιπάλους τους (όπως είχε γίνει από την… ανάποδη και στο Ρέντη), ειδικά ο Σωτήρης Παντελέων και ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο άσος του Παναθηναϊκού παράτησε, μάλιστα, τους πανηγυρισμούς και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κατευθυνθεί στον απέναντι πάγκο και να σφίξει το χέρι όλων των παικτών του Ολυμπιακού, για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Σε γενικές γραμμές με τον κόσμο να μπουκάρει μέσα με τη λήξη του αγώνα, ευτυχώς που δεν συνέβη κάτι πιο άσχημο.

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Ομάδα οπαδών χάλασε τη γιορτή του Παναθηναϊκού, επιτέθηκαν σε φίλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα