Παπασταθόπουλος για Ολυμπιακό: Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (video)

Έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η Άρσεναλ στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε μάλιστα τους «ερυθρόλευκους» ως την καλύτερη ελληνική ομάδα.

Από την πλευρά του ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε και αυτός με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό,

αναφέροντας: «Έχω εντυπωσιαστεί από την ελληνική ομάδα». Με απουσίες θα παίξουν οι Λονδρέζοι.

Ο έλληνας αμυντικός των «κανονιέρηδων» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ακόμα πως έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για το τι θα αντιμετωπίσουν. «Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε», επισήμανε.

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε».

Για τις 35 πάσες στο 3ο γκολ με τη Νιουκάστλ: «Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τον νέο τεχνικό μας. Αυτό το στιλ θέλουμε να παίξουμε».

«Πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ένταση, η οποία δεν συμβιβάζεται ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και έχει σαφείς αρχές στο παιχνίδι της. Ξέρουμε το τι πρέπει να περιμένουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιγκέλ Αρτέτα, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Άρσεναλ μίλησε για:

Τα ματς με Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Έχουμε δει ματς της ελληνικής ομάδας. Ξέρουμε πόσο ζεστή είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση αλλά έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ολυμπιακό.

Από την συνολική του απόδοση. Όχι μόνο ατομικά. Πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ένταση, η οποία δεν συμβιβάζεται ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και έχει σαφείς αρχές στο παιχνίδι της. Ξέρουμε το τι πρέπει να περιμένουμε. Είναι μία σημαντική διοργάνωση.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Στόχος της Άρσεναλ να κατακτά όποια διοργάνωση παίρνει μέρος. Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό ματς ως τεχνικός της Άρσεναλ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω δει το στιλ του Ολυμπιακού και θα πρέπει να το προσαρμόσουμε ανάλογα το παιχνίδι μας. Γιατί τα παιχνίδια του Europa League είναι εντελώς διαφορετικά από την Premier League».

Τον Τσιμίκα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ: «Δεν σχολιάζω ποτέ για παίκτες που δεν ανήκουν στην Άρσεναλ».

Πηγή: Παπασταθόπουλος για Ολυμπιακό: Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα