Όλος ο κόσμος είπε το τελευταίο «αντίο» στον Ρέγες – Συγκλονιστικές εικόνες και από το δυστύχημα (video)

Από το Σάββατο (1/6) βυθίστηκε σε θλίψη η ισπανική και παγκόσμια φίλαθλη κοινότητα με την είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο πρώην σπουδαίος άσος των Σεβίλλης, Ατλέτικο, Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδοβα και Εξτρεμαδούρα σκοτώθηκε σε ηλικία 35 ετών σε τροχαίο, βυθίζοντας σε θλίψη και θρήνο ολόκληρη την Ισπανία.

Η υπερβολική ταχύτητα (237 χιλιόμετρα την ώρα) και η κακή κατάσταση των ελαστικών είναι οι αιτίες του δυστυχήματος, στο

οποίο χάθηκε ακόμα ένας άνθρωπος, φίλος του πρώην παίκτη, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένας ξάδερφος του Ρέγες.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες τάφηκε τη Δευτέρα (3/6) στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ουτρέρα, όπου έγινε και το δυστύχημα. Όλος ο κόσμος ήταν εκεί. Στο φέρετρο μπορούσε να δει κάποιος τις σημαίες της Ισπανίας, της Ανδαλουσίας, της Σεβίλλης, αλλά και μια εμφάνιση από την εποχή που μεσουρανούσε στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Νωρίτερα, η σορός του τέθηκε από την Κυριακή (3/6) σε λαϊκό προσκύνημα, στο γήπεδο της Σεβίλλης, το «Σάντσεθ Πιθχουάν», εκεί όπου πήγαν όλοι για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Συγκλονίζουν οι εικόνες και από το δυστύχημα, εκεί όπου το πολυτελές αυτοκίνητο του άτυχου 36χρονου παίκτη κάηκε.

Utrera dio su último adiós a José Antonio Reyes en un entierro multitudinario.#ReyesLeyenda

Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) 3 Ιουνίου 2019


Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, πέρα από τον άτυχο Ρέγες, πατέρα τριών παιδιών, έφυγε άδοξα και πρόωρα από τη ζωή και ένας φίλος του, που βρισκόταν μαζί του στο αμάξι. Ο 23χρονος Τζόναθαν Ρέγες, ξάδερφος του πρώην παίκτη της Σεβίλλη, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα. Οι δυο τελευταίοι κάθονταν πίσω στο αμάξι. Τα σώματα του ποδοσφαιριστή και του φίλου του μεταφέρθηκαν στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής της Σεβίλλης, όπου έγινε η νεκροψία. Τα δύο σώματα ήταν απανθρακωμένα.

Στο αμάξι ήταν και άλλος ξάδερφος του Ρέγες, ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, ο οποίος καθόταν μπροστά. Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του και έσωσε τη ζωή του, παρόλο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα. Όλοι βρίσκονταν μαζί του στο αμάξι, την ώρα που ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειάς του.

Carro de Reyes estava a 237 km/h em acidente trágico que matou o jogador espanhol: https://t.co/BkcNfRGqYf pic.twitter.com/fW6HyY1dXT

— Mundo ESPN (@ESPNagora) 3 Ιουνίου 2019

Με υπερβολική ταχύτητα φαίνεται ότι έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος απανθρακώθηκε σε δυστύχημα που έγινε στην Ουτρέρα της Ισπανίας. Το αυτοκίνητο του Ρέγες, μια Mercedes Brabus S550, 380 ίππων, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να συγκρουστεί με άλλο όχημα και πήρε φωτιά. Το δυστύχημα συνέβη στο 18ο χιλιόμετρο του A-376 προς την Ουτρέρα.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες η Mercedes Brabus S550 των 380 ίππων κινούνταν με 237 χιλιόμετρα την ώρα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατευτικά του δρόμου. Όπως τονίζεται ο λόγος της απώλειας του ελέγχου φαίνεται να είναι κι ένα φθαρμένο ελαστικό, που πιθανότατα έσκασε και προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα.

Ο Ρέγες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο, αναποδογύρισε αρκετές φορές, ακινητοποιήθηκε περίπου 200 μέτρα πιο μακριά, και έπιασε αμέσως φωτιά.

Όπως είπαν, μάρτυρες, το αμάξι ήταν για πολύ καιρό ακίνητο και από ότι φαίνεται δεν υπήρχε η ανάλογη φροντίδα και ο σωστός έλεγχος στην πίεση των ελαστικών, κάτι που απέβη μοιραίο.

Estado en el que ha quedado el coche de #Reyes

Keywords
Τυχαία Θέματα