Όλη η αλήθεια για τον «άνθρωπο» του Πολάκη

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο που δέχθηκε ο Μπάμπης Πανοτόπουλος για τον διορισμό του στο νοσοκομείο ΣαντορίνηςΓιατί ξεκίνησε όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον του νέου αντιπροέδρου του νοσοκομείου και εναντίον του Παύλου Πολάκη

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε για άλλη μία φορά από συγκεκριμένα ΜΜΕ ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τον διορισμό στενού του συνεργάτη στη θέση του αντιπροέδρου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Ο λόγος για τον Μπάμπη Πανοτόπουλο, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρότινος στο υπουργείο Υγείας, παλιότερα δούλεψε στην «Ελευθεροτυπία»,

αλλά «δυστυχώς» για τον ίδιο διατηρούσε μέχρι το 2012 συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη. Αυτή ήταν η ασυγχώρητη «στραβοτιμονιά» στην εργασιακή του ζωή. Αρκετή για να την «πέσουν» στον ίδιο και φυσικά στον αρμόδιο υπουργό, τα κοράκια της εντεταλμένης δημοσιογραφίας και της πολιτικής ζωής της χώρας, συμπαρασύροντας και έντιμες εφημερίδες και έντιμα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που είναι μεν ολίγα, αλλά υπάρχουν.

Ούτε μίζες πήρε, ούτε τροχήλατες βαλίτσες πήγαν στο γραφείο του, όπως κάποιοι άλλοι.

Επειδή, όμως, η ελληνική κοινωνία έχει εθιστεί στο ν’ αναλαμβάνουν τέτοιες θέσεις Golden Boys και διάφοροι γραβατωμένοι της μίζας, δεν αντέχει να καταλάβει ότι αυτό μπορούν να το κάνουν και τα… βουλκανιζατέρ Boys. Δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν τη λογική ότι όλοι οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στην ανόρθωση της χώρας. Αυτή που ακολουθεί τη λογική του Ανδρέα Παπανδρεου «οι μικρομεσαίοι στην εξουσία».

Γιατί έγινε, λοιπόν, όλο αυτό; Γιατί ξεκίνησε όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον του και εναντίον του Παύλου Πολάκη; Όλα έχουν να κάνουν με το νοσοκομείο της Σαντορίνης και το ιδιωτικό πολυιατρείο που λειτουργεί στην περιοχή, το οποίο ήταν και το μοναδικό μέχρι τα εγκαίνια του νοσοκομείου το καλοκαίρι του 2016. Αυτό που «κράτησαν κλειστό από το 2010 οι Ανδρέας Λοβέρδος, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης», σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει ο Παύλος Πολάκης, ευνοώντας τα τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο τζίρος του ιδιωτικού αυτού πολυιατρείου έπεσε, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του νησιού στα μεταξύ τους πηγαδάκια, περίπου στο 60%. Η προσπάθεια απαξίωσης του εν λόγω νοσοκομείου και των ανθρώπων που το στελεχώνουν είναι απλά άλλο ένα «στημένο» επεισόδιο για τους λόγους που προαναφέραμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σίγουρα μπορεί κανείς να πει πολλά για τον Πολάκη, αλλά τα πολλά τα παίρνουν άλλοι και με βαλίτσες, ενώ ο Πολάκης το μόνο που κουβαλάει στη βαλίτσα του είναι η τρέλα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα