«Εξαιρετική είδηση η ολοκλήρωση των 110 προαπαιτουμένων – Η γραμμή τερματισμού είναι ορατή»

Σε ανάρτησή του στο twitter o γάλλος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ αναφέρει πως:Ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω εκταμίευση της δόσης ύψους 5,7 δισ. ευρώΗ τέταρτη και τελική αξιολόγηση θα προχωρήσει εξίσου ομαλά

O γάλλος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί χαρακτηρίζει «εξαιρετική είδηση» την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης των 110 προαπαιτουμένων.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Μοσκοβισί σημειώνει

πως ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω εκταμίευση της δόσης ύψους 5,7 δισ. ευρώ και δηλώνει βέβαιος ότι η τέταρτη και τελική αξιολόγηση θα προχωρήσει εξίσου ομαλά, τονίζοντας ότι η γραμμή τερματισμού είναι ορατή.

Αναλυτικά ο επίτροπος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Εξαιρετική είδηση ότι έχει επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση των 110 προαπαιτουμένων, ανοίγοντας το δρόμο για περαιτέρω εκταμίευση της δόσης ύψους 5,7 δισ. ευρώ. Η τέταρτη και τελική αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσει εξίσου ομαλά. Η γραμμή τερματισμού είναι ορατή!».

#Greece: excellent news that the completion of all 110 prior actions has been confirmed, opening the way to a further disbursement of €5.7bn. The fourth and final review is now underway and I’m confident it will proceed just as smoothly. The finishing line is in sight!

— Pierre Moscovici (@pierremoscovici) 2 Μαρτίου 2018

«Πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

«Πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έδωσαν οι Θεσμοί νωρίτερα την Παρασκευή, με έκθεση συμμόρφωσης που εστάλη το πρωί στα μέλη του Euroworking Group.

Συγκεκριμένα, η απόφαση για την επένδυση στο Ελληνικό έχει καθαρογραφεί, ενώ όσον αφορά τους πλειστηριασμούς, αυτοί έχουν ξεκινήσει και έχει αυξηθεί η γεωγραφική κάλυψή τους τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι έγινε το πρώτο βήμα για την εκταμίευση της τρίτης δόσης για την Ελλάδα, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα