Όλα τα νέα στοιχεία – «φωτιά» για την 44χρονη – Γιατί το ρολόι σταμάτησε στις 19:40 (video)

Νέα ερωτηματικά για τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης“Κενό” 5 ωρών δείχνει το ρολόι του αυτοκινήτου που σταμάτησε να δουλεύει στις 19:40 – Υπενθυμίζεται πως στις 14:14 η 44χρονη κατευθυνόταν ήδη προς την παραλίαΗ άτυχη μητέρα τριών παιδιών είχε αγοράσει το συγκεκριμένο όχημα πριν από 3 χρόνια. Γιατί ο/η οδηγός του Ford Ka έδωσε τα κλειδιά στο πρατήριο υγρών
καυσίμων αφού δεν χρειάζονταν για να ανοίξει το πορτ – μπαγκάζ και να γεμίσει το δοχείο με πετρέλαιο;Πληροφορίες πως η 44χρονη φόρτιζε το κινητό της. Γιατί να φορτίζει το κινητό αν ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει;Δεν φαίνεται να ευσταθεί το σενάριο για “φιτίλι” στο πορτ-μπαγκάζ

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Νέα στοιχεία – “φωτιά” περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση προκρίνοντας το σενάριο της δολοφονικής ενέργειας που “βλέπουμε μόνο στις ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου“, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής.

Δείτε επίσης: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα ευρήματα πυροδοτούν νέο γύρο ελέγχων, που διέταξε ο εισαγγελέας, μετά την αυτοψία τεχνικών συμβούλων της οικογένειας ενώ κλήθηκαν εκ νέου για κατάθεση τα παιδιά της άτυχης Ειρήνης. Η νέα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο πιθανότατα να σημαίνει πως διαπιστώθηκαν τυχόν κενά κατά την προανάκριση.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης (εικόνες – video)

Όπως είπε ο κ. Ταουξής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα“, διαπιστώθηκε πιθανότατα και η ώρα θανάτου της Ειρήνης. Όπως είπε, από τη φωτιά και τον καπνό, το ρολόι του αυτοκινήτου κόλλησε στις 19:40 πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. Αυτό το στοιχείο κάνει τους πραγματογνώμονες να εκτιμούν ότι η φωτιά ενδεχομένως να μπήκε στις 19:30.

Ωστόσο, από τα μέχρι στιγμής βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία, η Ειρήνη Λαγούδη πέρασε με το αυτοκίνητό της στις 14:14 από το χωριό Βαρειά που απέχει περίπου 5 χλμ από την παραλία της Μυρτιάς, όπου βρέθηκε νεκρή. Μάλιστα, μεσολαβεί δύσκολος χωματόδρομος, έκτασης 3,5 χλμ, που για να διανυθεί με ένα αυτοκίνητο σαν της 44χρονης χρειάζεται περίπου μισή ώρα.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη 44χρονη – Στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Συνεπώς γεννάται αυθόρμητα το ερώτημα: Πού βρισκόταν η άτυχη γυναίκα για περίπου 5 και πλέον ώρες; Μάλιστα, με δεδομένη την κατάθεση των κυνηγών πως μέχρι τις 16:30 δεν αφίχθη στην παραλία τότε τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται, διότι εκτιμάται πως η Ειρήνη θα έπρεπε να είχε φτάσει εκεί έως τις 14:45 το αργότερο.

Νέα στοιχεία

Σύμφωνα με την εκπομπή Τατιάνα Live, του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, ενα ακόμα στοιχείο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πραγματογνωμόνων είναι πως το πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του οχήματος. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων είχε πει πως ο/η οδηγός του χρυσαφί Ford Ka του έδωσε τα κλειδιά για να ανοίξει το πορτ – μπαγκάζ για να γεμίσει το δοχείο με 20 λίτρα πετρελαίου. Ωστόσο, όπως είχε πει, δεν πρόσεξε τα πρόσωπα των επιβαινόντων (αν υπήρχαν), ούτε του οδηγού. Στο μεταξύ, η Ειρήνη είχε το αυτοκίνητο περίπου 3 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι δεν χρειάζονταν τα κλειδιά για το άνοιγμα της πίσω θύρας του οχήματος;

Δείτε επίσης: Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης

Ακόμα, ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυψε στο Star πως ο αναπτήρας του αυτοκινήτου της Ειρήνης δεν βρισκόταν στη θέση του, αλλά σε άλλο σημείο, Μάλιστα, δίπλα βρισκόταν ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου, που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ενδεχομένως η Ειρήνη την ώρα που οδηγούσε φόρτιζε το κινητό της.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη μητέρα από το Μεσολόγγι – Τι έδειξε η νεκροψία

Ένα ακόμα ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο να φορτίζει το κινητό της, η άτυχη γυναίκα, εάν είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και πριν δώσει τέλος στη ζωή της να το εξαφανίσει;

Δείτε επίσης: Αδερφός 44χρονης: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε – Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε (video)

Ακόμα, ο Γ. Καραϊβάζ είπε πως η Ειρήνη είχε πουλήσει κτήματα στην τιμή των 120.000 ευρώ. Από αυτή τη συναλλαγή υπάρχει τραπεζική εντολή για μεταβίβαση της κυριότητας αξίας 70.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ φαίνεται πως δόθηκαν «μαύρα», αλλά δεν έχουν βρεθεί πουθενά.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Δείτε επίσης: Θρίλερ 44χρονης: Αναγνωρίστηκαν δύο άτομα που την εκβίαζαν-Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν

Δεν φαίνεται να ευσταθεί το σενάριο για “φιτίλι” στο πορτ-μπαγκάζ

Το “αυτοσχέδιο φιτίλι” που φέρεται να βρέθηκε στο πορτ – μπαγκάζ του μοιραίου οχήματος προφανώς και δεν ευσταθεί καθώς πρόκειται για το σχοινάκι που συνδέει την εταζέρα με την πόρτα του πορτ – μπαγκάζ. Προφανώς, η άτυχη 44χρονη είχε σπεύσει να το ενισχύει με λίγο χαρτί ή χαρτοταινία για να σταθεί, όπως επιβεβαίωσε τεχνικός οχημάτων στο Epsilon.



Δείτε επίσης: Θρίλερ δίχως τέλος στην Αιτ/νία – Το καλώδιο που θα μετέτρεπε το Ι.Χ. σε ωρολογιακή βόμβα

Δείτε επίσης: Σίγουρος ότι πρόκειται για δολοφονία ο αδερφός της 44χρονης – «Κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα»

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης; – Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία (video)

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Δείτε επίσης: Εξελίξεις στο θρίλερ με τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Ενεργοποίησαν το Viber της

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Δείτε επίσης: Η οικογένειά της 44χρονης Ειρήνης κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Πηγή: Star, Epsilon

Βίντεο: Epsilon

Εικόνα: Sinidisi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα