Οικονομικά κίνητρα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό – Τα νέα στοιχεία

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες για το μαφιόζικο φονικό στο ΨυχικόΤους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονουΤο θύμα έφερε τουλάχιστον τρία τραύματα στο σώμα

Τις οικονομικές διαφορές φέρεται πως «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. ως πιθανό κίνητρο πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του φαρμακοποιού που σημειώθηκε το Σάββατο στο Ψυχικό.

Η σύζυγος του θύματος αμέσως μετα τη δολοφονία ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του

συζύγου της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.

Παρά το γεγονός ότι για τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποκλείσουν οποιαδήποτε σενάριο, οι προσωπικές διαφορές με οικονομική κίνητρο είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει πλέον το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας γύρω από την πολυκατοικία, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί του θύματος.

Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονου προκειμένου να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη μαφιόζικη εκτέλεση ακριβείας.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία τραύματα στο σώμα, ενώ ο δολοφόνος τού έδωσε τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως είδαν έναν άνδρα, που φορούσε βερμούδα, περίπου 50 ετών, να πυροβολεί τον φαρμακοποιό και να τρέχει προς ένα αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του.

Ο 57χρονος βρισκόταν μέσα στο όχημα όταν έβγαινε από το γκαράζ της πολυκατοικίας όπου του είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος του.Το όπλο που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε είναι πιθανόν περίστροφο

Keywords
Τυχαία Θέματα