Ο ανάγωγος της Κυριακής: Θα το βάλει;;; Δεν θα το βάλει;;;

Με εντάσεις έξω απ το Βελλίδειο ξεκίνησε η ομιλία του Τσίπρα.
Δεν θα μοιράσω είπε.
Θα μοιράσω όραμα.
Όραμα φάγαμε μεγάλε!!
Άστο.

Κι εγώ ο ανάγωγος λέω:
Αν δεν κοπεί η υπερφορολόγηση, ο ΕΝΦΙΑ και η διάλυση των επιχειρήσεων, ο Τσίπρας δεν θα το βάλει το καλάθι.
Πληρώσαμε πάρα πολλά κι αυτά δεν ισοφαρίζουν με όραμα!!!

Αν δεν δώσει ο Τσίπρας

τα πράγματα είναι άπλα. Θα φύγει.

Αν το μνημόνιο έφυγε, παίρνοντας μαζί του και τις ζωές μας, τότε εμείς πώς θα ζήσουμε;;
Ο Κυριάκος είναι νεκροθάφτης.
Όταν κάνεις τον λαό πτώμα, αναγκαστικά θα έρθει ο Κυριάκος!

Υ.Γ.1: Όποιος έφτιαξε αυτό το πρόγραμμα να βαρεθούμε μέχρι να μιλήσει ο Πρωθυπουργός πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι στη βασική ομιλία του Πρωθυπουργού, στη σημαντικότερη στιγμή της χώρας, δεν μιλάνε διακόσιες ώρες όλοι οι άλλοι.

Υ.Γ.2: Ανάγωγος είμαι, στον Θεό πιστεύω, αλλά αυτό το παπαδαριό που αρπάζει παντού τα μικρόφωνα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον ντε και σώνει.
Τι μας είπε ο Άνθιμος;
Ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Γιατί το είπε;
Γιατί δεν είναι δεξιά η κυβέρνηση, δεν είναι της αρεσκείας του.
Αυτό καταλάβαμε.

Αδιανόητο στη ΔΕΘ ν’ ακούμε πάλι θρησκευτικοπολιτικές συνουσίες, δεξιές και ακροδεξιές απόψεις που πάνε και χώνονται στα ράσα και νομίζουν ότι έχουν και την έγκριση του Θεού.

Υ.Γ.3: Ο Άδωνης αφού μας ενημέρωσε ότι η Κοινωνιολογία κάνει τα παιδιά Αριστερά, στη συνέχεια τα «μάζεψε» και μας είπε ότι μιλούσε για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος στα ελληνικά σχολεία. Μάλλον επειδή του σφύριξαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπούδασε ακριβώς αυτό στο Χάρβαρντ.

Τι άλλο μας είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αυτή την εβδομάδα; Ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να πέσει «ψαλίδι» στα «θαλασσοδάνεια» του κόμματος. Μου θυμίζει αυτούς που πάνε στα μπουζούκια κάνουν «σαματά» με λουλούδια και μόλις δουν τη λυπητερή φωνάζουν τον μετρ και του λένε «ψαλίδι, ψαλίδι». Μετά τον σάλο που έγινε, βέβαια, στα social media έκανε άλλη μία κωλοτούμπα λέγοντας ότι αυτή ήταν η παλιά του θέση. Η νέα του θέση λέει, ότι και ο Κυριάκος, αποπληρωμένη μέχρι τελευταίου ευρώ.

Υ.Γ.4: Αφού δεν μπορεί να τον «φάει» και δεν θέλει να «χαλαλίσει» θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Κυριάκος αποφάσισε να στείλει τον Βαγγέλα τον Μεϊμαράκη στην ευρωβουλή. Αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ώστε να μην τον έχει στα πόδια του και του χαλάει τη «σούπα» στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Αυτή είναι η σκοπιμότητα. Να ελέγξει την επόμενη «γαλάζια» ΚΟ, μπας και εδραιωθεί επιτέλους στην καρέκλα του ηγέτη, είτε με διαγραφές, είτε με «εξορίες». Κι επειδή οι εκλόγιμες θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο δεν είναι πολλές, ο Κυριάκος βρήκε κι άλλο τρόπο: Να πιέζει εν ενεργεία βουλευτές να αφήσουν τη Βουλή, είτε για να γίνουν δήμαρχοι, είτε περιφερειάρχες. Φανταστείτε λοιπόν πόσα «γαλάζια μπουμπούκια» έχουμε να δούμε στην επόμενη Βουλή…

Υ.Γ.5: Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε και τον άλλο «Κυριάκο», τον Κυριάκο του ΠΑΣΟΚ ή κατά κόσμον ΓΑΠ, ο οποίος περισσότερες φορές γίνεται είδηση για γκάφες που κάνει, παρά για κάτι που λέει. Είναι ταλέντο αυτό, όχι αστεία. Αυτή τη φορά έπεσε με το κανό σε βράχια. Τελικά, ό,τι πιάνει στα χέρια του στα βράχια το οδηγεί αυτό το παλικάρι. Είτε είναι κανό, είτε ολάκερη χώρα.

Υ.Γ.6: Άκουσα τη Φώφη στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στη γέννηση του καινούργιου», αναφώνησε με χάρη και με μαλλί κομμωτηρίου η «γλάστρα» του Κυριάκου που αν κοίταγες το ακροατήριο θα έβλεπες το πιο παλιό και από το παλιό.

Υ.Γ.7: Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών θα περάσουν από το… ταμείο. Μέχρι 20/9 η καταβολή της πρώτης δόσης των 3,5 εκατ. ευρώ. Ανακαλείται η άδεια αν δεν πληρώσουν ή δεν τηρηθούν οι προβλεπόμενες υποχρεώσεις τους, όπως οι 400 εργαζόμενοι. Να γιατί μόνο πέντε. Καταλάβατε;

Υ.Γ.8: Όλο και πιο αισθητή κάνουν την παρουσία τους και στη Λέσβο η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός. Τα σημάδια είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά. Μετά την καταστροφή του μνημείου για τους πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο, κάποια «σκουπίδια» επιτέθηκαν σε κοριτσάκι εννέα χρονών, επειδή φορούσε μαντήλα. Γιατί το να μισείς είναι τόσο πιο εύκολο από το να αγαπάς;

Υ.Γ.9: Ναι, βρέθηκε άνθρωπος που δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη, τη Νέα Δεξιά. Ποιος; Ο Τσιάρτας ο θεός, όπως έλεγε και το παλιό σύνθημα για τον τεράστιο Θωμά Μαύρο που άφησε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι θέλει άντερα να βγεις και να πεις ότι στηρίζεις Κρανιδιώτη.

Υ.Γ.10: Η Ντόρα Μπακογιάννη ήθελε να καπνίσει μέσα στο Δημαρχείο Κοζάνης. Πού να καταλάβει ότι όλοι οι νόμοι αφορούν και στην οικογένεια Μητσοτάκη. Αλλιώς την έχουν μάθει…

Υ.Γ.11: «Ένταση στα Χανιά πριν την άφιξη Τσίπρα» μας είπε ο ΣΚΑΪ. Περιμένω και εγώ να δω ΜΑΤ, κλούβες, κανά χημικό, κάτι ρε παιδί μου. Τελικά, ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα που κρατούσαν, μόνοι τους, από μια αφίσα του Τσίπρα και κάτι έλεγαν μεταξύ τους. ΣΚΑΪ Ενημέρωση.

Υ.Γ.12: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν, να μην τον χαρακτηρίσω καλύτερα, να δένει και να παρατά ένα σκυλάκι έξω από σούπερ μάρκετ της Καλλιθέας. Αν τον γνωρίζετε, ενημερώστε τις Αρχές.

Υ.Γ.13: Άκουσα ότι ένας γονιός στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο έφαγε 300 ευρώ πρόστιμο επειδή τα παιδιά του κάνουν φασαρία, αλλά θα πληρώνει και έξτρα στους γείτονες κάθε φορά αφού θα μπαίνει πίσω από τα κάγκελα για 30 ημέρες. Για την ιστορία, ο μπαμπάς έχει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα βλαστάρια. Πώς να τα κρατήσεις ήσυχα μου λες;

Υ.Γ.14: Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι μετά από καιρό κάπως ενδιαφέρουσα αφού τα κανάλια, μαθαίνω, επενδύουν στη μυθοπλασία. Μπούχτισα να κάνω ζάπινγκ και να πέφτω πάνω σε τούρκικα και ριάλιτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα